R | 2 ※ Secret Race

7.5K 749 1K
                                    

Uyarı: Hikaye boyunca spoiler içerikli yorumlar yapmayınız. Bu tarz yorumlar silinecektir.

***

"Gizli Irk"



Üzerimde tüm vücudumu kaplayan siyah bir savaşçı tulumu ile antrenman sahasına giriş yaptığımda, tüm gözler üzerime çevrilmişti.

Üç farklı ırktan insanların bana garip garip bakmasını umursamadan, öğrenci dizilimindeki yerime -yani en sona- geçtim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Üç farklı ırktan insanların bana garip garip bakmasını umursamadan, öğrenci dizilimindeki yerime -yani en sona- geçtim. Saçlarımı toplamam gerektiğini hatırlayıp bileğimdeki tokayla saçlarımı at kuyruğu yaptım. Halen izlendiğimi hissedebiliyordum.

Okulumuzun fazlasıyla büyük olan yeşillikle kaplı arka bahçesinde, savaş eğitimi almak isteyen öğrencilere dövüş dersi veriliyordu. Çeşitli eğitim parkurları ve masalara dizilmiş çeşit çeşit dövüş aletleri vardı.

Şu an burada durmak bana lisede beden eğitimi dersinde sıraya girdiğimiz günleri hatırlatmıştı.

Kurtadam eğitmenimiz Kim Kangjoo elinde yoklama dosyası ile gelip önümüzde durdu. Gözleri beni bulduğunda, şaşkınlıkla kaşlarını kaldırdı. Anlaşılan burada görmeyi beklediği en son kişi bendim. Dosyanın kapağını açıp kağıdı inceledi, muhtemelen adımı arıyordu. İncelemesi bitince bana döndü.

"Sizi aramızda görmek beni şaşırttı Bayan Shin. Savaşmakla ilgilenmediğinizi düşünürdüm."

Kısaca baş sallamak dışında ona cevap vermedim, zaten söyleyecek bir şeyim de yoktu. Yanımda duran erkek büyücü bana tip tip bakarken ona dönüp, 'ne var?' bakışımı gönderdiğimde hızlıca gözlerini kaçırdı ve başını eğitmene çevirdi.

Bay Kim yoklamayı aldı -bir kişi gelmemişti- sonra dosyayı arkasındaki sandalyeye bıraktı.

"Pekala, öncelikle egzersizlerle başlayacağız. Dövüşürken esnek olabilmek çok önemlidir. Eğer yeterince esnek olmazsanız birçok hareketi düzgünce yapamazsınız."

Bay Kim bize birkaç esneme hareketi gösterdikten sonra, biz de birkaç defa tekrar edecek şekilde aynı hareketleri yapmaya başladık. Yaklaşık 6 dakika sonra, bahçeye biri daha gelmişti. Eksik olan sınıf tamamlanmıştı.

Okulun en yakışıklı, zeki ve karizmatik melezi, Kim Namjoon. Aynı zamanda eğitmenimiz Kim Kangjoo'nun oğluydu. Fakat Namjoon annesine çektiğinden, vampirlik genleri daha baskındı. Bir gözü yeşil, diğeri maviydi. Üzerinde kol kaslarını açıkta bırakan asker yeşili bir tişört ve siyah eşofman vardı.

"Geç kaldığım için üzgünüm efendim." başını eğerek özür diledikten sonra, en son sıraya yani benim sağ yanıma geldi. Zaten önceden biliyor olduğu esneme hareketlerini yapmaya başladı.

Acaba o da benim kanımı içmek istiyor muydu? Vampir yanı daha baskındı ne de olsa.

"İnan bana bunu istemiyorum." dedi sessizce.

• Are You Human Too? Π Min Yoongi •Where stories live. Discover now