T | 23 ※ Zycon Hunt

4.6K 517 533
                                    

Yoongi Hatipson'la sevap points bölümümüze hoş geldiniz

İyi okumalar~

***

"Zycon Avı"


Wan İblis kabilesinin yakınlarında bir yere pusmuş olan dörtlü, çalılıkların arasına saklanmış etrafı gözlüyordu.

Birkaç metre ilerideki kabile; kocaman kırmızı-siyah ev çadırları, çadırların önünde kazanda pişen yemekler, etraftaki ağaçlara asılmış hayvan postları, etrafta dolanan kalabalık İblis halkı ile kötücül bir köyü andırıyordu.

Mirai bacaklarıyla bağdaş kurup ellerini garip bir şekilde birleştirdi -ellerini birleştirme şekli bir baykuş kafasını andırıyordu- ve büyüsünü yapmaya hazırlandı. Zycon'u baykuşu sayesinde bulacaktı. Büyüye başlamadan önce diğerlerine baktı.

"Bu dikkat gerektiren bir bağ büyüsü. Seçtiğim hayvan ile aramda görüş bağı oluşturuyor, böylece bir süreliğine onun bakış açısıyla gördüğü her şeyi görebiliyorum. Fakat aramızdaki mesafe ne kadar artarsa bağ kurmak da o kadar zorlaşıyor.

Bu büyünün üzerinde ustalaşmak için uzun zamandır çalışıyorum. Konsantre olmak için etrafımla olan bağlantıyı kesmem gerekiyor."

"Transa geçmek gibi mi yani?" dedi Hoseok.

"Bir nevi öyle. Bağlanma süresini kısaltmak için elimden geleni yapıyorum ama şimdilik sadece 5 dakikaya indirebildim."

"Önceden ne kadar sürüyordu ki?"

"1 saatten fazla. Her neyse, ben konsantre olmaya çalışırken eğer bir şey olursa bedenimi koruyun. Çünkü büyünün yapıldığı sırada kımıldamadan durmam gerekiyor."

"Merak etme. Yanındayız." dedi Yoongi gözlerini kısarak kabileye bakarken.

Mirai gözlerini kapattı ve odaklandı.

"Emadazu begiak bila nabilena, beraz bilatzen dudana aurki dezaket."

Yoongi kabileyi gözetlerken Hoseok ve Jungkook merakla Mirai'yi izliyordu. Birkaç dakika sonra Mirai'nin gözleri açıldı. Değişmişlerdi. Tıpkı bir baykuşunkiler gibi sapsarı irisleri ve büyük siyah gözbebekleri vardı.

Baykuş, kabilenin üzerinden uçarken yavaşça alçaldı ve etrafı didik didik aradı. Mirai havadan bakıldığında kabilenin çok daha büyük olduğunu anlamıştı. Gri tüylü baykuş uzun bir ağacın dalına kondu. Nerede tutuluyordu bu Zycon?

"Bulabildin mi?" dedi Jungkook.

"Henüz değil. Burası bizim baktığımız açıdan çok daha büyükmüş." dedi Mirai.

Baykuş tekrar havalandı ve kabilenin üzerinde uçmaya devam etti. Daha tenha yerlere doğru uçtu. Yaklaşık 15 dakikalık bir sürenin ardından, sonunda İblislerin zincire vurduğu bir Zycon'u sürükleyerek bir dağın tepesine çıkardıklarını gördü.

"İşte!" dedi Mirai. "Buldum onu."

"Neredeymiş?" dedi Yoongi.

"Kabilenin kuzey tarafında bir dağın tepesine götürülüyor. Yanılmıyorsam hapis edileceği yer değiştirilmiş."

"Öyleyse vakit kaybetmeden yola koyulalım." dedi Yoongi.

"Muhafızlar Zycon'u dev bir kafesin içine hapsettiler. Kafesi uzun, kalın bir iple dağın uçurumundaki büyük bir kayaya bağlayıp uçurumdan aşağı saldılar. Eğer kaçmaya çalışırsa uçurumdan aşağıya düşeceğine dair tehdit ediyorlar. Haklı oldukları aşikar, çünkü Zycon fazla güç kullanıp kaçmaya kalkarsa kaya yerinden oynar ve kafesle birlikte uçurumdan düşüp binlerce metre yüksekten aşağı çakılır ve ölür."

• Are You Human Too? Π Min Yoongi •Where stories live. Discover now