N | 16 ※ Pink Kiss

5.2K 667 481
                                    

"Pembe Öpücük"

Gözyaşlarımı silip, derin bir nefes alarak zorlukla ayağa kalktım. Arkamdaki Yoongi'nin ağlayış sesleri hiç iyi gelmiyordu. Yanına gidip ona sarılmak ve her şeyin yoluna gireceğini söylemek istiyordum.

Tam bunu yapacağım sırada cebimdeki telefonun şiddetle titrediğini hissettim. Telefonu çıkarıp ekrana baktım, Taehyung'dan iki cevapsız arama ve bir mesaj vardı.

˝Heasun bu mesasjı alıyor musun bilmiyorum fakat çok zor durumdayız Zyconlar tarsfından saldrya uğradjk˝

Hadi ama! Zamanlamaya bak!

Yoongi'yi kurtaracaktım elbet, ama ondan önce ölüm tehlikesiyle karşı karşıya gelen arkadaşlarımın imdadına yetişmeliydim. Her ne kadar onu burada acı içinde ağlarken bırakıp gitmek istemesem de başka çarem yoktu, ben burada dururken arkadaşlarımdan biri hayatını kaybedebilirdi. Hızlıca geldiğim yönden geriye doğru koşmaya başladım.

Can havliyle ATV'ye varabildiğimde, vakit kaybetmeden Namjoon'u aradım.

"Namjoon, yardımına ihtiyacım var. Arkadaşlarım sınır dışında Zycon'lar tarafından saldırıya uğradı. İyi dövüşen tanıdıklarını toplayıp gel lütfen. Sana konum göndereceğim."

"Ne?! Sınır dışında ne işiniz var sizin? Ah, her neyse tamam! Dikkatli ol!"

Telefon kapandıktan sonra gaza köklendim.

Tanrım, bu benim suçumdu. Onları orada bırakıp arabayı da alarak gitmiştim. İçimdeki suçluluk duygusu beni yiyip bitirirken, endişem hat safhadaydı. Arkadaşlarıma bir şey olursa bu vicdan azabıyla yaşayamazdım.

Onları en son bıraktığım yere geri döndüğümde, bir Zycon yanımdan uçarak geçti. Evet, bildiğiniz uçarak. Muhtemelen Minha'nın büyüsüyle havaya fırlatılmıştı.

Ani bir fren yaptığımda, Taehyung'un kurt formuna dönüşmüş olduğunu gördüm. Boz rengi tüylerine kan sıçramıştı, dişleri de kanla kaplanmıştı. Açık kahve gözleri kızgınlıkla parlıyordu.

Etrafta en az yirmi tane Zycon vardı ve hepsi birbirinden güçlü görünüyordu.

İlkdoğanlar, Taehyung ve Minha bir çember oluşturmuştu. Herkes kendi yönündeki Zycon'a odaklanmıştı.

Arabadan indiğim sırada üzerime atlayan bir Zycon, bana ulaşamadan sarışın çocuğun fırlattığı okla vurularak yere yığıldı. Panikle çemberin arasına katılırken, nunchakumu bel kemerimden çıkardım.

Taehyung sinirle karşısındaki Zycon'lara hırlıyordu.

Kişice çok azdık ve Namjoon ile arkadaşları ne zaman gelirdi bilemiyorum.

Zycon'lar birbirlerine yanaşmaya başladı, anlaşılan toplu saldırı yapacaklardı. Yani işimiz bitmek üzere olabilirdi.

"Bu yaratıklar üzerinde özel yeteneğimi kullanamıyorum," dedi siyah kıvırcık saçlı çocuk.

"Büyü yapsan yeter!" diye seslendi ona sarışın olan.

Kıvırcık saçlı çocuk derin bir nefes verdi. "Jungkook, senin gücün burada çok işimize yarayabilir."

"Ama o zaman hiçbirimiz önümüzü göremeyiz!" dedi mor gözlü kız.

"Boş konuşmayın da saldırın!" Minha büyü gücüyle birkaç Zycon'u havaya uçurdu ve geriye attı. Ardından, Zycon'ların hepsi birden üzerimize geldi.

Kıyasıya savaş başlamıştı, günlük hayatta masum ve sevecen olan Kim Taehyung kurda dönüştüğü zaman parçalamaktan ve kanatmaktan büyük zevk alıyordu. Saldırdığı Zycon'un boynunu ısırıp onu bir yerlere fırlattıktan sonra sıradaki avının üzerine atladı.

• Are You Human Too? Π Min Yoongi •Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt