O | 17 ※ Abnormal Personalities

5.6K 684 615
                                    

"Anormal Kişilikler"

İlkdoğanları Taehyung'un evine saklamıştık. Elbette o kadar kişi bir apartman dairesinde uzun süre kalamayacağından, daha sonra Yoongi'nin evine geçmişlerdi.

Geniş kahvaltı masasının etrafında toplanmıştık. Minha ve Tae dışında, Yoongi ve ben de dahil tüm ilkdoğanlar buradaydı. Ah, bir de Jaehwa vardı. Başta onu da bizim gibi melez sandıysam da, safkan bir Melek olduğunu sonradan öğrenmiştim.

Yoongi tamamen kahvaltısına odaklanmıştı, fakat aslında herkesin odağı ta kendisiydi. Ben de dahil herkes onun asıl hikayesini merak ediyordu.

Dün, Bahsedilmeyen'lerin aslında ne olduklarını, bilmeyenlere açıklamıştım. Yoongi'nin aslında ne olduğunu söylediğimizdeyse hepsi fazlasıyla şok olmuştu.

Evet belki Bahsedilmeyen konseyi kimliklerini açıklamalarına izin vermiyordu, ama burada yabancı kimse yoktu. Hepimiz aynı amaç için görevlendirilmiştik.

Yemek faslından sonra, hepimiz salonda oturmuş birbirimize kaçamak bakışlar atıyorduk. Hoseok adlı büyücü-vampir çocuk, halen uyanmamıştı. İçerideki odalardan birinde yatıyordu. Neyse ki hayati tehlikesi ortadan kalkmıştı. Buna rağmen Raena adlı mor gözlü kız onun yanından ayrılmıyordu.

"Eee," dedim yanımda oturan Yoongi'ye dönerek. "Anlatmayacak mısın?"

Yoongi gözlerini diktiği pencereden çekip önce bana, sonra etrafındakilere baktı ve derin bir nefes alıp verdi.

"Annem, bir zamanlar Baş Meleklerden biriydi. Çıkan savaşlardan birinde İblis olan babamla tanışmış. Babamın eline annemi öldürmek için fırsat geçmiş, hem de pek çok kez. Ama her seferinde geri durmuş. Annem onun bu davranışına anlam verememiş. Daha sonra İblisler babamı hain ilân edip peşine düşmüşler. Bu sırada babam ağır yaralanmış. Annem de dayanamayıp onu gizli bir yere saklamış ve her gece oraya gidip babamı ziyaret etmiş, yaralarını sarmış. Sonra..."

Dalgınca yerdeki halıya baktıktan sonra gözlerini tavana çevirdi. "Melekler ve İblisler arasında çıkan en son savaşta, annem özel yeteneğini kullanarak İblisler'in, Meleklerin varlığını unutmasını sağlamış. Bu sırada bana hamileymiş..."

Okuduğum satırları hatırladım.

“...savaşlardan birinde, bir Bahsedilmeyen geriye kalan son gücüyle savaş alanındaki tüm İblislerin hafızasını silmeyi başarmıştı. Böylece savaş sonrası hayatta kalan ve evlerine geri dönen İblisler onların varlığını unuttu.”

Bunu yapan kişinin, Yoongi'nin annesi olabileceğini asla tahmin edemezdim.

Gözlerimi şaşkınlıkla irileştirdim. "Baban, anneni ve seni unuttu mu yani?"

Odadaki herkes aynı soruyu soracakmış gibi merakla Yoongi'ye bakarken, onaylarcasına başını salladı. "Annem ona hamile olduğunu haber bile verememiş."

"Peki diğer Melekler annenin hamileliğine ne tepki verdiler?" diye sordu Jaehwa.

"Annem, bir arkadaşına yalvararak babammış gibi davranmasını istedi. Meleklerin arasında yarı İblis bir melezin yeri olamazdı. Bu yüzden arkadaşıyla evliymiş gibi davrandılar. Ben doğduğumda, annem vücudumda doğuştan çıkan siyah dövmeleri yarı büyücü birine sildirtmiş. Boynuzlarım zaten yokmuş ve görünüş olarak diğer bir Melekten farklı değilmişim. Bu yüzden ben 12 yaşına gelene dek bir sorun olmadı, fakat sonra kötücül davranışlara eğilim göstermeye başladığımda gerçek ortaya çıktı. Annemi yaptığı korkunç hata yüzünden sürgün ettiler, beni ise öldüreceklerdi. Ama annem onlara değişebileceğimi, bir kısmımın hala Melek olduğunu ve eğer doğru şeyi yaparsam ilkdoğan bir melez olarak savaşlarda çok büyük etkiler yaratabileceğimi söyleyerek beni öldürmemeleri için yalvardı. Sonra, özel eğitimler aldım ve iyi biri olarak yetiştirildim. Bana merhamet ve saygı göstermeyi aşıladılar, böylece kanımdaki İblis tarafının karanlığını yenmeyi başardım. Zaten babam da diğer İblis'ler kadar kötü biri değildi, en azından annemi unutmadan önce... Annem bu fedakarlığı yapmak zorundaydı. Yoksa Zycon'lardan önce İblisler bizi düşürecekti."

• Are You Human Too? Π Min Yoongi •Kde žijí příběhy. Začni objevovat