M | 9 ※ The Chosen One

5.5K 681 606
                                    

"Seçilmiş Olan"

"Daha ne kadar böyle saklanacağız?"

Jimin, doğrama tahtasının üzerinde ezdiği ot tanelerini bir kasenin içerisine dökerken Hoseok'a cevap verdi. "Etrafta İblis ya da Zycon olmadığından emin olana kadar."

Hoseok büyük çadırın girişinin önünde durmuş dışarıya bakıyordu.

Orman, orman, orman.

Sürekli aynı şeyi görmekten sıkılmıştı.

"Kehanetin gerçekleşmesine az bir vakit kaldı." dedi Jimin hazırladığı karışımı küçük ateş ocağının üzerindeki kazana boşaltarak.

"Öyleyse artık harekete geçmemiz gerekmez mi?" Hoseok uzun pelerininin başlığını indirip gözlerine düşen siyah kıvırcık saçlarını eliyle geriye attı.

"Sabır, eski dostum. Sabır."

"Hep aynı şeyi söylüyorsun." dedi Hoseok bıkkın bir tavırla.

Jimin hazırladığı çorbayı karıştırdı. Sarı saçları ortadan ikiye ayrılmıştı. Düşüncelerle dolu aklı yüzünden kaşlarını çattığı için alnı kırışmıştı.

"Uzun zamandır kan içmiyorsun." dedi Jimin dönüp Hoseok'a bakarak. "Böyle giderse yakında güçten düşersin. Vampir yanın, büyücü yanına göre daha pasif kalabilir ama yine de kana ihtiyacın var."

Hoseok kollarını göğsünde birleştirdi. "Buna alışmam zaman alacak. Şu ana dek vampir yanım hep annem tarafından büyü ile bastırıldı."

Jimin başını salladı.

"Ya sen," dedi Hoseok ona dönerek. Bal rengi gözlerini Jimin'in ela gözlerine dikti. "Bir yanın kurt, ama diğer yanın nedir tam olarak belli değil. Bu şekilde yaşamak zor olmuyor mu?"

"Zor," dedi Jimin. "Ama zamanla alışıyorsun."

"Peki neden açıklamanıza izin verilmiyor?"

"Çünkü Bahsedilmeyen Irkı'ndan çok az sayıda hayatta olan kişi var ve bunun öğrenilip yayılmasının ırkımızı tehlikeye sokacağını söylüyorlar." dedi Jimin. "Hakkımızda bildiğim şeyler, hepimizin sahip olduğu ortak güçler dışında kendimize has yeteneklerimiz olduğu ve aynı saç-göz rengine sahip olduğumuz. Ayrıca kehanetleri de ilk biz öğreniyoruz. Ah, bir de bu var."

Jimin tişörtünü sıyırarak köprücük kemiğinin altında, kalbinin hemen üstündeki dövmeyi gösterdi.

"Oldukça ilginç

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Oldukça ilginç." dedi Hoseok. Jimin başını salladı.

Uzaktan, çalılıklardan gelen bir ses duyuldu.

"Bunu duydun mu?" dedi Hoseok gözlerini şüpheyle etrafta gezdirerek.

Jimin başını salladı ve işaret parmağını dudaklarına götürdü. "Şşş."

• Are You Human Too? Π Min Yoongi •Where stories live. Discover now