Egy Hetes Tábor

567 37 7
                                    

Néztem rá miközben benyitottam abba a terembe ahol nem rég a kijelzőn néztem ahogy mások harcolnak. Mindenki csendbe bámulta ahogy Bakugou és Midoriya harcol All Mightel. Mikor beléptünk akkor a tekintetek ránk szegeződtek, eléggé meglepődtek mikor Shinsoval az oldalamon léptem be.

-Tudod attól még hogy nem a hős szakra osztottak be, vannak jó kapcsolataim, na meg ha nem is lennének ott az erőm amivel bárkit rá vehetek bármire- súgta a fülembe, hogy másokat ne zavarjon.

-Hallottalak a fesztiválon, nem használnád piszkos dolgokra az erőd, pont ezért is van a helyed a Hősszakon.. Velünk!- húztam kicsit felé a tekintetem míg a képernyőt bámúltam ahogy Midoriya Katsukit cipelve átsétál a célon. Így szó nélkül elindultunk ki az 'A' fellépített kis városba. Ott Shinso a pálya közepéig elment én pedig ott maradtam a cél előtt a tanárnővel. Egy ideig farkaszemet néztünk, mejd elindult a vizsga.

-Láttam beújítottál magadnak egy játékszert, csak nem véletlenül az enyémről másoltad?- csapta elő az ostorát Midnight sensei. Én elmélkedtem, hogy mivel hergelhetném fel mikor is beugrottak a tvs szereplései.

-Hát lehet, hogy valamelyest ötlet adó volt ebben- rántottam én is elő a Fény ostorom -de tudja ez kicsit jobb, mint az öné.- vakeráltam miközben apró lépéseket tettem meg hátra felé.

-Jobb?? Valóban.?!Kiprobáljuk?- nézett rám ördögien a tanárnő. Én még mindig hátra felé lepkedtem.

-Tudja nem akarom megsérteni, de ez egyértelmű, hisz maga már... Hogy is mondjam? Maga már kicsit divatja múlt, és én vagyok magának az újabb és jobb kiadása!- hergeltem ezzel őt, tudtam hogy az életkora a kriptonitja és hogy ezzel fel lehet őt idegesíteni.

-MIT MONDTÁL TE KIS PONDRÓ?!- sipákolt rám , mialatt bevadúlt és felém kezdett el rohanni. Én elkezdtem Shinso irányába futni, majd mikor már a közelébe voltam vissza fordultam a sensei felé. -Ejhha de le maradt!- csaptam felé egyet az ostorral. Szerintem ettől elgurult teljesen a gyógyszere.

-Miaz tanárnő tán nem bírják az öreg csontjai a futást?- tette fel gúnyosan a kérdést Shinso mikor mellénk ért.

-HOGY MERED TE...- Itt a tanárnő szava elekadt és meg állt, lassan leengedte a kezét, hiszen amint válaszolt Shinonak, ő azonnal tuda irányítani a senseit.

-Sensei nyújtsa ki a kezét!- utasította Midnight senseit Shinso. Aki engedelmesen kinyújtotta azt és tűrte míg Shinso megbilincselte őt. Így át mentünk a vizsgán, mármint én átmentem, ő pedig sikeresen bekerült elvileg a hőstanfolyamra. Aisawa vissza vitt minket az osztályba és közölte hogy, kik mentek át illetve kik nem, és elmondta, hogy a nyári kiképző táborba mindenki jön még az is aki megbukott, de ők külön órákat fognak kapni. Mi ezt boldogan hallgatva baktattunk haza. Katsukiék megint csak a gyengélkedőn töltötték az éjszakát még mi haza mentünk és ott élveztük a hétvégét. Mi a lányokkal a facebookos csoportba kitaláltak, hogy jó lenne csobbani így elődöntöttük, hogy a héten elkérjük az uszodát az iskolában, de senki nem mert rá írni Aisawa_senseire ezért én vállaltam ezt a hatalmas feladatot.

 Mi a lányokkal a facebookos csoportba kitaláltak, hogy jó lenne csobbani így elődöntöttük, hogy a héten elkérjük az uszodát az iskolában, de senki nem mert rá írni Aisawa_senseire ezért én vállaltam ezt a hatalmas feladatot

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A Fény Árny gyermeke-Bakugou ff.|ÁTÍRÁS ALATT|Where stories live. Discover now