A Hét Megpróbáltatásai

868 49 4
                                    

-Ne idegelj Bakugou, éhes és fáradt vagyok nem akarsz ilyenkor belém kötni, hidd el!- ültem le az első padba ami már reggel óta a helyemnek számított.

-De nagyra vagy magaddal, idegesítő kis fruska- fordult el felőlem. Azt hiszem az éhesség volt ami megint a Sötét oldalam előnybe helyezte.

-Neked meg mi a f#sz bajod van velem? Egyszer neked mentem bocs, aztán meg le kiabáltalak, mert úgy viselkedsz a hivatásosokkal, mint a kutyákkal, na meg az, hogy arrébb dobtam a kis robotod, bocs, hogy nem akartam megdögleni!- mérgesen néztem rá aki csak "Tsch" hangot adott ki, erre nekem ismét elgurult a gyógyszer szóval inkább kimentem valami ehetőt szerezni magamnak. Elsétáltam a tanárihoz és kihívattam All Mightot, a nagy izmos formájában nézett le rám, mikor meglátott engem be is hívott, majd gondtalanul vissza változott a lepunnyadt sápadt alakjába. Nem félt, hogy meglátom, mert azzal egy kicsit már elkésett, hisz régebben eljött a családunkhoz mivel a családunk nagyja nyomozókból áll. És épp valamit tárgyaltak mikor végleg kimerült és visszaváltozott a girnyó alakjába ezzel, csak az volt a baj, hogy közterületen voltunk így hamar egy árnyék burokkal elakartam őt, bár én is eléggé megvoltam lepődve így felvilágosítást kértem. Elmagyarázta nekem az állapotát és, hogy a One For Allt miképp szeretné másra hagyni eleinte én is szoba jöttem de nem akartam így tovább keresett míg meg nem találta. Azóta mondhatni nagy spanom így jöttem elpanaszolni neki azt, hogy éheztetnek engem ebben az iskolában.Nevetett rajta és élőhalászta az uzsonnáját egyszerű szendvics volt minden Japán vonatkoztatás nélkül így azt nyammogva ettem és meséltem el neki a délelőttöm.

-Miyako te mi a frászt keresel itt benn? Tudtommal nem vagy tanár szóval húzz kifelé!- dobott ki Aizawa_sensei a tanári irodából ördögi ijesztő mosollyal a képén. Bár már nem voltam éhes így boldogan flattyogtam vissza a terembe ahova benyitva mindenki lerohant engem, hogy tényleg nem kaptam e enni.Nem szerettem volna butaságokkal foglalkozni igy rávágtam, hogy "Nem, de már szereztem szóval nem kell felfujni ezt" ezzel lezártam az én részemről a beszélgetést és vártam az órát All Mighttal. Ami inkább csak elmélet volt, de legalább nyugis. Így ment egész a nap végéig. Kimerülten mentem haza ahol az összes nyamvadt szobából azaz 104 szobából kijött mindenki és vagy egymilliószór el kellett mesélnem a napom, bár minden kék szempár ámuldozva hallgatta ezt újra es újra. Olyan volt mintha én lennék a leglenyügözőbb a családban, pedig nem, a legtöbben az erejükből fény csovákat ostorokat alkotnak és azzal harcolnak, vagy vannak az öregek ők még azt is megtudják csinálni hogy fény sebességgel mennek azaz majdnem, hogy csak én vagyok a leggyengébb aki csak annyit tud hogy fényt csinál, és sötétséget. Ehh elég kiábránditó volt ezen gondolkozni így inkább elmentem aludni. A következő hetek szuperül teltek főleg mikor All Might kitalálta, hogy

-Lesz még egy próba ahol bizonyithattok és bemutathatjatok a hős ismereteteket és az eszeteket is.-Jelentette ki All Might így a társaság izgatottan ment be az "A" kisvárosba ahol 4hete még a vizsgák zajlódtak. A feladat könnyűnek tűnt, dupla párokban leszünk ebből kettő ember a gosztevőt játsza, a másik kettő pedig a hőst és az egyik épületben a gonosztevőknek elhelyezett hatástalanított bombára kell vigyáznia, míg a hős párosnak ezt meg kell szereznie. Elég érdekesnek bizonyúlt az összes meccs bár Midoriya VS Bakugou felettébb izgalmas volt sajnos annak ellenére, hogy Midoriya_kun nyert eléggé megsérült. Bakogou pedig sértetten és ideösszeroppanás közepette jött vissza hozzánk a szobába ahonnan eddig figyeltük őket. Elég idegesen figyelt így megkönnyebbülés volt számomra mikor is engem és Denkit szólítottak. Hamar összehoztuk a kis Pikachouval, én az egész épületben sötétet csináltam, így hallottuk, hogy hol esledeznek a "gonosztevők" a sötétben, majd felbaktattunk hozzájuk és a sötétben meglepetés szerűen rázta meg őket egy kis árammal Denki.Világosságot csináltam majd megsimogattam a bombát ezzel megnyerve a kis csatát. Mi voltunk az utolsó csapat szóval vissza mentünk az ebédlőbe és megebédeltünk. Majd Aizawa_senseiel tanultunk délutánig. Elég csendesen telt a nap, mert Bakugou a leghangosabb gyerek is csendbe elmélkedett.Tudtam hogy zavarta hogy Izukunak ilyen nagy az ereje és gyakorlatilag legyőzte.Az elmúlt időben mondhatni jó kapcsolatom lett Katsukival ,vagyis hát csipkelődős se veled se nélküled barátság.

A Fény Árny gyermeke-Bakugou ff.|ÁTÍRÁS ALATT|Where stories live. Discover now