Furcsa Bakugou

467 39 4
                                    

Bakugou...Nem sérülten meg egyátalán- furcsáltam a viselkedését.

-Chh, aggódtam te barom. Örülj neki hogy valaki aggódik!- hajolt oda hozzám és a gallérom alól kilógó kötést figyelte. Két ujjával benyúlt a nyakam és a gallér közé és szolidan kissé lehuzta azt, hogy láthassa a teljes kötést. Én megfeszültem és éreztem ahogy az arcom lángol. A hüvelyk újjával végig simitott a kötésen ami a mellkasomom húzódott.

-Persze nem sérültel meg! Ha velem lettél volna akkor én megtudtalak volna védeni, nem úgy mint aza három barom!- motyogta az orra alatt, majd egy "chh" hang kiadása után a helyére ment mivel bejött Aisawa_sensei. Aki órán elmondta, hogy a záró vizsgák egy hét múlva lesznek így arra készüljünk fel, mert aki nem megy át rajtuk az nem jöhet a nyári kiképző táborba. Az ora végén minden gyerek kétségbe estetten tervezte azt hogy hogyan tanuljanak.Nekem nem volt felni valóm mert az osztályban én voltam a 6. legjobb tanuló. Én csendbe hallgattam ahogy Kirishima segítséget kér Baguotól aki "örömmel", mondta neki, hogy szívesen korrepetálja.Masok is elkezdték tervezgetni a korrepetálást mikor is bejött All Might aki ki vitt minket egy gyakorlati órára. Az órát megint a 'B' felépített városba kezdtük el. Versenyt rendezett nekünk All Might aminek az volt a lényege, hogy minél hamarabb oda érjünk hozzá. Öt illetve hat fős csapatokba rendezett minket és egymást leelőzve kellett minél hamarabb oda érni hozzá.Elsek Midoriya csapata ment amibe igaz, hogy nem Midoriya nyert, de ő volt az aki mindenkit meglepett, hisz nagyon sokat fejlődött, és már sérülés nélkül használta az erejét. Bakugou fusztráltan dühöngött nekem, hogy Deku megint fejlődött ő meg le van maradva.

-Ezt nem hiszem el aza csíra Deku le fog előzni.. ÉRTED?!- vette le a tekintetét a kijelzőről amin Midoriya volt rajta. Én felé emeltem a fejem és figyeltem a kis dührohamát.Addig folytatta míg nem az én csapatom szollították. Denki, Momo, Kouda, Uraraka és én mentünk egy csapat ként. Mindenki hamar neki iramodott, elsek nem is tudtam, hogy hogyan fogjak neki, de mivel csöveken kellett ugrálni így hamar megragadtam az ostorommal egyik csövet és azon himbáloztam át a következőre és így csináltam addig ameddig az utolsó csőbe bele nem csimpaszkodtam és egy szaltó ugrással fel nem ugrottam All Might mellé és gyors rá akaszkodtam akár csak egy koala. Ezzel a mi csapatunkban én nyertem. Az óra leforgása alatt meg két csapat volt akik versenyeztek. Az egyikben Bakugou is benne volt. Ahogy látszott a versenypályán vezette le a dühét ami abból adódott, hogy Midoriya sokkal többet fejlődött, mint ő. A nap hátra lévő részében csendbe volt és senkihez sem szólt hozzá, na meg másnap se és ez így ment 3napon keresztül ameddig nem kénytelen volt megszolalni mert Kirishimának segített a tanulásban. Azon a héten mindenki segített mindenkinek tanulni. Engem eléggé untatott így a folyosókon sétálgattam ameddig bele nem botlottam Todoroki_kunba.

-Miya_san hát te?- rám se emelve a tekintetét bontotta ki a dobozos üdítő italát.

-Eléggé untat a sok tanulás így gondoltam megyek és lefoglalom magamat.-

-Értem, hát én is unatkozom mivel tényleg csak mindenki azért van benn, hogy tanuljon, de a vizsgára eleget tudok már.- kommentálta az előző kijelentésem.

-Ehh lehet ellogok... Úgy se hiányoztam még egyszer se- vetettem fel a személyes ötletem.

-Nem kéne szabályt szegned az nem valami hőshöz illő tett.- húzta össze a szemöldökét.

-Hát én inkebb kapok egy kis fejmosást All Mighttől, mint, hogy itt unjam halálra magam...ha velem tartasz, he nem-

-Azt mondtam, hogy nem kéne, nem azt hogy nem megyek!-Ezzel a mondattal felém nyújtotta a kezét amit karon ragadtam és, mint a nagy urak és hölgyek úgy ballagtunk le a lépcsőn. Elszökve az órákról nevetve flangáltunk az esős utcákon. Pár helyre bementünk, de csak nézelődni, mert minden cuccunk az iskolában hagytuk így egy árva vas se volt nálunk amennyi pénz nálunk volt azt egy pizzát költöttük, mert a gyakorlati idő alat megfogadtuk, hogy ha túl éljük akkor el megyünk pizzázni. Úgy döntöttünk, hogy az utolsó kettő órára vissza megyünk, mert azt Aizawa_sensei tartotta. A csengő éppen megszólalt mikor beestünk az osztályba és, mint a macskák úgy ráztuk le magunkról a vizet. Leültem a helyemre és onnan kémleltem az embereket mikor is Bakugou szúrós tekintete ragadt meg rajtam én nem törődve vele csendbe szemléltem az órák végéig. Mikor is valaki megbökött.

A Fény Árny gyermeke-Bakugou ff.|ÁTÍRÁS ALATT|Where stories live. Discover now