Küzdelem

681 45 4
                                    

Már neki is iramodott az újabb támadásnak az illető így az acélosodott barátom is elindult felé, egy pár percig küzdöttek, majd Kirishima kiütötte.

-Miért nem lehetett otthon maradnom? Ahhhj- kezdett bele a Kirishima_kun.Mi a hisztizésbe.Mi csak leszóltuk, hogy élvezze inkább az éles csatát, majd mi is csendbe lettünk, mert több tucatnyi gonosz jött. Sok percekbe tellett, mire, mind harcképtelen lett, de egy kicsit mi is kimerültünk én a sok sötétség használatától, Bakugou robbangatásaitól, Kirishima pedig kimerült és már az ujjait is alig érezte a képességének használatától, így menedék képpen, hogy azért pihenünk is berohantunk az egyik romos épületbe. Kisebb vitát lecsaptunk arról, hogy inkább maradniuk kellett volna a seggükön a fiúknak és akkor talán nem lenne ez és 13as könnyedén megszabadult volna az ellenséges árnyék cucctol. Majd annyira belemerültünk a vitába, hogy észre se vettük azt, hogy vagy 30 gonosz elkezdett beáradni a házba. Bakugou egy robbanással elakarta intézni az egész bagázst, de erről le beszéltük, hisz akkor a ház is ránk dőlt volna. Túl sok, túl sokan voltak.

-Fiúk csukjátok be szemetek és takarjátok el a kezetekkel!- utasítottam őket.

-Csak nem neki állsz vetkőzni?-jegyezte meg gúnyosan Bakugou.

-Baku csukd be, vagy megvakít a Fény!- erősített meg Kirishima aki már rá jött arra, hogy mire készülök. Belefutottam a gonoszokból álló tömeg közepére, majd a legerősebb és legnagyobb fényt létre hoztam amit csak tudtam ezzel megvakitva az összes gonoszat. Bakugo és Kirishimának szerencsére semmi baja nem lett. Az összes ellenséget megkötöztük, közben Bakugou ellőtt pár viccet arról, hogy biztos a vetkőzésemmel vakítottam meg őket.

-Haha, de vicces vagy!hmm ott jön még pár ember kiprobáljuk, hogy meg e vakul attól, ha leveszem neki a felsőmet? Vagy intézed te?- mutattam a háta mögé ehol még vagy 4 ember jött felénk. A fiúk egyszerű ütéssekkel leszerelték őket.

-Tényleg 13as senseire kellett volna hagynunk akkor most nem lenne ez.- dörmögte Kirishima_kun.

-Miket beszélsz akkor nem jöttem volna rá arra, hogy, hogyan lehet kinyírni az árnyék csávót, semmit se bánok.- vágta rá Bakugou.

-Miket beszélsz?-szálltam bele a vitába.

-Arról hogy most megyünk, hogy kinyírjam a füstös palit.- indult el Baku.

-Nem, segíteni kell a társainknak!- ellenkezett a barátom. Bakugou mérges arccal megfordult majd elkezdte mondani, hogy a barátocskáink elég nagyok ahhoz, hogy mevédjék magukat, na meg nem kell félni, ha ilyen nyomikat küldenek ránk akkor nem nagyon fognak nyernk. Majd ezzel a mondattal a levegő be nyúlt ahol ellkapott egy láthatatlan csávót és kicsit megpörkölte a fickót.

-Wao Katsuki te tudsz higgadt, józanodtolkodásu is lenni?! - lepődött meg nagyon Kirishima.

-Mindig az vagyok!- mordult rá Bakugou.

-Ehhh, hát inkább egy kiabálos srác, akinek minden második szava a "pusztulj" illetve mintha egy morcos kutyával laknék akinek egy rossz szót se lehet mondani!- helyesbítettem ki Bakut.

-MIT MONDTÁL?!- Ripakodott rám, majd ketten Kirishimával kimagyaráztuk magunkat és a kifelé úton a vitánk már teljesen más volt.

-Bakugo!- szólalt meg Bakugou.Mi értetlenül néztünk rá majd folytatta. - A Kacchan elég nőies, szóval csak Bakugou- kötötte az orrunkra az említett.

-Mi? Nem mindegy, hogy hogyan szólítalak úgyse  figyelsz rám sose.-probaltam ellenkezni.

-Reggel még azt írtad, hogy állandóan téged figyellek, döntsd már el Sasaki! - nézett hátra rám a szülinapos én csak "hmm"tem egyet.

A Fény Árny gyermeke-Bakugou ff.|ÁTÍRÁS ALATT|Where stories live. Discover now