Vizsga a 'C'-s fiúval

468 37 1
                                    

Ő persze mindegyiket érzékelte mivel a kezem szorította még mindig, kis vártatva elengedett és a kezét amit eddig arra használt, hogy le fogjon a vállamra helyezte át és magához rántott.

-Jajj ne néz így! Ha Kirishima félne őt is átölelném!- nem érdekelt a magyarázkodása, csak kiélveztem a helyzetet, hogy csendben van és nem ordítozik. Na meg nem tagadom, hogy nagyon tetszett az az érzés mikor a mellkasának dőlve filmeztük. Kis fázis késéssel Kirishima is megszólalt.

-Tényleg Bakubro? Ez olyan férfias tőled!- nevette el magát és hozzá bújt Katsukihoz a másik oldaláról. Ő nem lökte le magáról csak annyit szólt, hogy "marha" és oldalba lökte, de hagyta hogy ebben a pózban nézzük a filmet. Amint vége lett a filmnek Bakugou meg akart volna mozdulni.

-HEE?! HÁT EZ AZ AGYONISKOLÁZOTT  ELALUDT RAJTAM!- Nézett rá Kirishimára.

-Akkor talán ne kiabálj!-húzódtam el tőle.

-DE BASZKI NE...- akkor oldalba böktem, hogy befogja. -ne rajtam aludjon, én így nem alszok!- fejezte be a mondatot suttogva.

-Hát jólvan, de én nagyon fáradt vagyok szóval ha nem akarsz "így" aludni akkor menj a fotelba, majd én alszok Kirishimával.-

-Mi?!Még mit nem! Jó itt nekem!- térdelt le a kanapé elé amin rajta voltunk, ő egy fogyanytyút megfogva kirántotta az ágy többi részét és így egész nagy helyünk lett, lefeküdt keresztbe a kanapén úgy hogy a lábát átdobta az ágy végében ülő fiún. A tarkója alatt össze kulcsolta a kezét és fél szemmel rám nézett. -Miaz? Gyere már nem eszlek meg!- hívott be maga mellé az ágyba, én vonakodva hupoantam be mellé mire Bakugou vicceskedve felém fordult. -Legalábbis még nem eszlek meg...MÉG!-

-Aludj már, holnap írásbeli vizsga lesz inkább azon agyalj!- ő csak "stréber" jelzőt aggatott rám, majd elaludt. Én az egyen ingem Kirishimára dobtam, majd be feküdtem Bakugou mellé. A lábamat felhuztam, hogy ne rugdaljam a Vörös barátunk úgy , mint Katsuki és követtem a példájukat és elaludtam. Reggel Kirishima mellett ébredtem aki csak nyüszögött.

-A ahhhh fáj mindenem! A nyakam, a hátam meg minden ehhh... Miert kellett nekem ülve elaludnom!?- nyujtoztatta meg minden izmát .

-Ha hisztizel az nem túl férfias!- szolaltam meg a reggeli rekedtes hangomon.

-Igaz, igaz amúgy felkeltettelek?- ült fel mellettem mialatt a kezembe adta az ingem.

-Nem dehogy!Amúgy Bakugou merre?-  nyújtozkodtam ki én is.

-Elment boltba, valami olyasmit mondott "MIRE VISSZA JÖVÖK ADDIGRA NE ALUDJATOK, ÉS LEGYETEK EL KÉSZÜLVE, ÉRTVE VAGYOK?!"- Utánozta nyálas hangon őt. Én csak az ágyon fetrengtem miközben nevettem azon ahogy utánozta. Ez még inkább ösztönözte a fiút így megint utánozni kezdte. -Vagy van a tipikus szavai "SELEJT!...DEKHUUUU!...LIBA!...GYÖKÉR!"  na meg a kihagyhatatlan "PUSZTULJ! PUSZTULJ! PUSZTULJ!- sírva ütöttem, mert már annyira röhögtem, hogy nem bírtam, ő is csak nevetett a saját viccén.

-Jól el vagytok?!- meg állt bennünk a vér amint meghallottuk Katsuki hangját. Hamar elcsitultunk és már nem nevettünk, reméltük, hogy nem jött rá arra, hogy őt utánoztuk. Mire ő csak egy mosollyal nyugtázta, hogy rendet teremtett. Mindegyikünk kezébe egy sajtbureszt adott, majd indulásra kényszerített minket, így álmos fejjel ballagtunk az iskola felé. Ott az osztályba érve hamar megkapta mindenki a záró vizsgát és írni kezdte. Ez ment a nap végéig, sőt ez három napon keresztül ment így. Mikor is eljött aza reggel amikor a gyakorlati vizsgát tesszük le. Az egyik 'B' osztályos szerint robotok lesznek a vizsga feladatai ezzel a tudattal mentünk az iskola udvarára ahol is Aizawa_sensei várt minket. És a lelki világunk összetörve mondta el, hogy két fős csapatokba kell lennünk és egy TANÁRRAL kell megküzdenünk.Mindenkit elkezdtek párokba rendezni a tanárok mikor is én k#rvára egyedül maradtam pár nélkül.

A Fény Árny gyermeke-Bakugou ff.|ÁTÍRÁS ALATT|Where stories live. Discover now