Hős Gyakorlat

514 45 6
                                    

Reggel nem tudtam elköszönni apától, mert eza hősgyilkos téma miatt benn van a nyomozó irodában. Ez a munkája szóval megértem és az ő "támogatása" nélkül indulok el sokszor az iskolába. Most is így tettem és vártam már a metrós társaságomat Uraraka és Denki személyében. Velük mentem be az iskolába ahol leráztuk magunkat a kinti esős idő után és sietve mentünk az osztályfönöki órára ahol meglepve láttuk, hogy Aisawa sensei kötései eltüntek.

-Ahhj Aizawa_sensei már nem múmia, ehh pedig baromi cuki volt bepolyázva- jelentettem ki nyálas hangon.

-Miyako vigyázz, hogy kit hívsz cuki múmiának, mert lehet véletlenül bevágok egy egyest- hangoztatta ezt komoly hangon, de közben ismét ilyesztő fejet vágott. Kezdek tartani tőle őszintén szólva. Pár perc késéssel Midoriya és Iida is megérkeztek az órára. Azzal a lendülettel a Sensei el is kezdte a rendkívül fontos órát.

-Na szóval ma egy igen fontos dolgunk lesz ami nem más, mint a Hős név választás!- jelentette ki  a sensei mire mindenki izgatott lett ettől.

- Ez igen fontos, hogy jól döntsétek, mert ez a név életetek végéig rajtatok marad!- lépett be az ajtón Midnight aki jött segíteni nekünk ebben a választásban. A fiúk olvadozva zabálták a szavait. Miközben az első sorban ülőknek kiosztották a lapokat. Én is kaptam egy csomag lapot amiből le vettem egyet és hátra adtam a többit Denkinek aki ugyan így tett. Elkezdett mindenki gondolkozni a hős nevén, majd fél órán belül elkezdték az emberek bemondani azt, hogy ki mit talált ki. Elsőként Aoyama állt ki és büszkén mutatta fel a táblát amin az állt, hogy "I can not stop twinkling". Senki se tudott megszólalni csak annyit nyögött ki mindenki, hogy"ez túl hosszú név te idióta!!". De a tanárnő elfogadta neki. Így vártuk a következőt aki feltételezhetőleg valami király nevet talált ki magának, de hát Mina is valami érdekessel állt elő "Alian Queen". Ez volt a tablajara írva. Nahát tanárnő őt a helyére küldte, mert ez inkább volt gonosz, mint hős név. Hála égnek Asui valami találóval lépett ki. "Froppy" illet hozzá és persze ő volt az első aki értelmes névvel állt ki. Így mindenki megtapsolta, majd vártuk következő embert. Aki nem más volt, mint Kirishima-kun aki a "Red Riot" azaz vörös lárma nevet választotta. Jirou következett aki "Earphone Jack"et választotta.Shoji a találó "Tentacole"t találta ki. "Cellopane" kissé érdekes volt Serotól. A "Taliman"ra esett Ojiro választása. Hát Sato kissé félre érthető nevet adott magának "Sugarman" jajj azaz cukros ember ehh, na nem baj csak a gyerekek nem mennek, majd a közelébe. Mina újra próbálkozott, de mostmár egy édes névvel azaz "Pinky". "Chargeizuma" volt Denki választása. Hagakure is ki topogott az "Invisible Girl" elnevezéssel. Momo a "Creati" nevet választotta. Hátulról Todoroki is előre csoszogott és hangulatlanul emelte fel a tábláját amin az állt, hogy "Shouto" ami a kereszt neve.Tanarnő megpróbálta lebeszélni róla, de ez éppen megfelelt neki. Nekem Tokoyami neve is igazán tetszett a "Tsukuyomi". "Grape Juice" Mineta ezt a nevet ecsetelte. Kouda az édes "Anima" névvel állt elő. Ezzel ellentétben Katsuki "Robbantó gyilkoskirály"t szerette volna, de hamar a helyére lett küldve."Uravaity" nahát Urarakának is meglett. Már csak négyen nem mutattuk meg a nevünk. Ami azt illeti az én lapom üres volt és oda mentem csendben Katsuki mellé és segítség kerően néztem rá, bár nem tudom mire számítottam mikor még magának se tudott kiatlalni nevet. Hát nem habozta kikapni a kezemből a papírt és valamit rá írni. "Asami Rin" firkálta a lapom rá, majd rám se nézve nyomta a kezembe én amint megláttam kicsit el pirultam "Rideg reggeli szépség" enyit tett az amit oda írt.

-Komolyann?-néztem rá meghökkenve.

-Úgy nézek ki mint aki viccel?Most hagyj mert még nekem is ki kell találnom valamit!- rázott le hamar. Ez alatt Tenya elő állt a "Tenya" névvel ,hát azért ennyire még én se fogytam ki az ötletekből, majd végül Midoriya volt az akinek az állta lapján, hogy "Deku". Ez volt az amivel gúnyolta őt Katsuki, de ő mégis ezt választotta hős névnek, aranyos. Én is sorra kerültem így vörös fejjel mentem ki ahonnan láttam mindenkit és félve tartottam fel a táblám, láttam ahogy a dühös Bakugou a tekintetem keresi és amint össze néztünk még rosszabbúl lettem.

A Fény Árny gyermeke-Bakugou ff.|ÁTÍRÁS ALATT|Where stories live. Discover now