#50 ✔️

2.8K 113 4
                                    

Alyson

Zack se chopil řízení. Takže jsem jenom v tichosti sledovala ulice LA. Odešli jsme kolem 17:30h, takže 15min cesty do LA, ale mě to připadá věcnost než jsme dorazili.
„Nemáš hlad?" Ozve se Zack. Podívám se na něho přes odrazů okýnka.

„Ani ne." Špitnu.

„Já myslel..."

„Tak si koupíme kari a sedneme si u toho u krbu a telky." Navrhnu, aniž bych se na něho podívala.

„Dobrý nápad."

Po pár minutách se Zack zastaví u nějaké indické restauraci. Zakáže mi vystoupit z auta, protože právě teď muselo začít pršet. Pustím si rádio, když Zack běží dovnitř pro večeři. Oběd jsme si dali u jedné restauraci blízko nemocnici.

Začala jsem ignorovat okolí a zaposlouchala se do hudby. A deště kapky kapající do okénka a kapotu auta.

***
Zack

„Pane, vaše objednávka." Otočil jsem se a vzal papírovou tašku. Dělají si snad ze mě prdel? Venku prší a oni mi daji papírovou. Nepřátelský se na něho podívám a zamumlám „díky". Dopíšu textovku, a pak zamířím do té přírodní katastrofy. Běžím, co nejrychleji, jak jen můžu a celým tělem chráním naše večeři.

Obejdu auto, otevřu dveře, hodím tašku na zadní sedačku a rychle za sebou zavřu, když si sednu. Díky Bohu, že mám koženou sedačku. „Aly-!" Zarazím se, když se na ni podívám. Hudba hraje, ale ona usnula. Když spí, vypadá hrozně nevinná. Musím se udržet, abych se na ni nevrhl. A kdybych to udělal, tak mi stopro neodpustí. Zapnu si pás a probudím motor do výkonu.

A celou dobu mi běží hlavou jenom dvě věci. Nezasloužím si ji. A je ji podobná.

***

Když dorazíme domu a já zaparkuju auto v garáži, Aly stále spí. Nechci ji probudit kvůli kari, takže ji opatrně a potichu odnesu nahoru. Před jejím pokoji chvíli váhám, jestli ji mám tam uložit. Nakonec ji uložím do svého postele, sundám ji boty a bundu a zakryju ji dekou.

Dveře nechám otevřené pro případ a vrátím se do garáže pro kari. S taškou zamířím do kuchyně, kde si vytáhnu krabici, naliju si džus a pustím si telku. Právě teď začal hrát Scooby-Doo. Ale moc jsem si toho filmu nevšímal. Díval jsem se z okna na kapky deště, jak se kutali po skle dolu.

Maybe I love you [CZ] ✅ [Korekce]Where stories live. Discover now