#1 ✔️

13.4K 250 12
                                    

Alyson

„Ahojky!" Sedla si moje kámoška naproti mě. Odlepila jsem hlavu od stolu a podívala se ji do oči. Usmívala se na mě od ucha k uchu. Její ledově modré oči zářili jako milion hvězd na obloze. Občas doslova.

Zvedla jsem jedno obočí a znuděně se na ni dívala. „Co chceš?" Zeptám se unaveně.

Po škole, je to takový zvyk, jsem zašla do naši oblíbené kavárně ve městě. Tady slečna měla nějakou práci, takže jsem musela jít sama.

Zjistila jsem, že mí kámoši pojedou na léto na Bora Bora a taky bych chtěla, ale nemám peníze a rodiče mi to nechtějí zaplatit. Ach jo!!! Potřebuji tisíc a půl dolaru a nějaké peníze na útratu. Ale jsem bez peněz. A nikdo mě nechce zaměstnat.

„Už vím, jak si můžeš vydělat!" Ve tváři se mi objeví úsměv a rychlosti blesku jsem zvedla hlavu od stolu. „Jako chůva!" Dramatický rozchází ruce do vzduchu a zapíští. Všichni lidé v kavárně se na nás podívají. I ten kluk, který teprve vešel dovnitř. Skrčím se dolu.

„Ellis! Nesnáším děti!" A položila jsem znovu hlavu na stůl. Naposledy, kdy jsem hlídala dítě, tak to dítě skončilo na střeše. Neptejte se.

„Platí dost slušně, 50000 na dva měsíce." Znovu jsem zvedla hlavu a vykulila na ní oči. 50000?????? To je snad vtip, ale už jsem fakt zoufalá, že na to i kývnu.

„Povídej." Vyzvala jsem ji.

„Jedny manžele odjíždí na dva měsíce do Francii a potřebuji pohlídat dva kluky."

„Nic víc?" Podezřele se na ní podívám.

„To je všechno. Na dva měsíce se k ní nastěhuješ a budeš se o nich starat. Dobré, ne? Přesně za dva měsíce jsou prázdniny!" Hmm. Není to špatné. Budu hlídat jenom dvě mrňata a pak adios a aloha Bora Bora!

„Vaše objednávka, dámy." Přinesl nám barista naši objednávku. Objednala jsem i za Ellis, když byla pryč a já byla tady. Sama.

„Díky, Ryane." Řekli jsme sborovně a převzali si své kávy. Hmm, latte! Přičichla jsem si ke kávě a napila se.

„Tak co? Bora Bora?" Řekl a přisedl si vedle Ellis. Ryan taky jede a další.

„Tady slečna je bez peněz." Ukázala na mě Ella, jmenuje se Ella, ale podle ní je to moc barbínovské, jak říká. Takže ji říkáme Ellis. I když v tom skoro nevidím rozdíl.

„A co ta práce jako chůva?" Zkusí navrhnout Ryan.

„Právě přemýšlí." Řekne Ellis.

„Nedivil bych se, kdyby jsme to dítě našli někde na stromě." Uchechtne se. Ano, když se ten kluk ztratil, tak jsem zavolala Ryanovi a Elle. O 2 hodiny později jsme ho našli na té střeše. A vůbec nevím, jak se tam dostal. 7 letý kluk!

Kopla jsem ho pod stolem do nohy, ale on se ještě rozjel.

„Já ti ukážu, že nebude na stromě!" Zavrčím.

„Takže to bereš?" Ozvala se Elis.

„Jasně, baby! Sežeň číslo!"

„Tady!" Podá mi leták.

Já ty peníze získám! Já, Alyson Collins, ti přísahám, Bože, že těch 50000 budou moje!

Maybe I love you [CZ] ✅ [Korekce]Onde histórias criam vida. Descubra agora