#30 ✔️

4.5K 151 0
                                    

Alyson

Lynn zaparkuje na volné místo, které bylo obtížné najít, a všichni vystoupíme. Kluci už na nás čekají před branou. Ryan se na mě ušklíbne s Mikem. „Čau kluci." Pozdravím je.

„To ses nemohla dočkat?" Lynn mu to asi neřekla. Doufám.

„No to víš, že jo! Přece jsem si nemohla nechat ujít cukrovou vatu, kterou mi dlužíš už měsíc." Loktem do něho strčím, uchechtne se. Společně projdeme bráno lunaparku a zamíříme k pokladně, kde si za všechny peníze koupíme lístky. Jistě, nechali jsme i pár babek na jídlo.

Jako první jsme vyzkoušeli horskou dráhu. A protože je Robin ještě malý, nechali jsme ho v bazénu plných míčku s Nicke a Lynn. Nick byl spíš rád, protože představa, že by měl viset hlavou vzhuru, mu nedělalo dobře. A Robin nechtěl pustit Lynn, takže si šla zaplavat v bazénu.

Stoupli jsme si do fronty a bavili se o školní drbě, co je nového v kavárně, kteří začínající hudební skupiny se dostali ven... Prostě o čemkoliv, dokud jsme nedošli na řadu. Dali jsme jim za každého jeden lístek a pustili nás do vozu. Kluci si sedli za námi, protože jsme s Ellou chtěli sedět vpředu. Ano! Vyšel nám první místo.

„Připravte se na pořadnou jízdu!" Zařve muž z bedny. S Elou se na sebe usmějem. Vozík se pomalu rozjede, na kopci se zpomalí a obě vykřikneme pobaveně, když se vůz řítí dolu. Kluci spíš vystrašeně řvou než zábavou. A tak se s Ellou dáme do smíchu a křiku.

***

Když jsme prošli a vyzkoušeli všechny atrakce i ty nové. Zastavili jsme se na pauzu a dali si jídlo. Ryan trval, že mi koupi jídlo. Neprotestovala jsem. Jídlo zadara, proč ne? Přinesl pro sebe a pro mě hamburger a Robina hotdog. „Tak prcku, jak sis užil den?" Zeptal se Robina, když si sedl. Chlapec si vzal hotdog a s úsměvem odpověděl.

„Byl to úžasný den! Nick se utopil v bazénu s míčky, takže ho Lynn musela vylovit." Zahihňá se a ukousnu si malý kus jídla.

„Beru to jako ano!" Ukáže na něho palcem nahoru a podá mi plastový talíř s Burgerem.

„Díky. Mimochodem, kde jsou ostatní?" Zeptám se a zakousnu se do burgeru.

„Ella prý dostala chuť na jablko v karamelu, takže šla s Lynn, která si všimla vedle toho stánku kyblíku kuřecího stehynka. Nick a Mike šli na WC, a pak si jdou koupit nějaké pití." Zadívá se za mnou. „Hmm... právě jsem přivolal holky." Otočím se na jeho směr. Má pravdu. Holky k nám zamířily a Ella drží v ruce jablko s karamelem a Lynn obří kyblík kuřete.

Přisednou si k nám a později se připojí i kluci.

***

U prostředí zábavy mi zabzučí mobil, jako oznámení, že mi přišla zpráva. Vytahnu si mobil z kabelky a na displeji se mi ukáže jeho jméno. Zack. Bez tak zase otravuje z nudy. Vypnu mobil a položím ho na stůl. Lynn si toho všimne a zeptá se: „Kdo ti to píše?"

„Nikdo." Odpovím bez rozmyšlení. Zapojím se do zábavné konverzace, když mi znovu blikne mobil. Zack. Lynn se na mě zamračí. Vezmu mobil do ruky, když blikne další SMSka. Lynn se ještě víc zamračí. Povzdechnu si a rozkliknu zprávu. Malém se mi zastaví srdce, když si přečtu zprávu.

Z. Ross: Alyson, kde jsi?

Z. Ross: Musíš hned zpátky!!!

Z. Ross: Někdo je v domě.

Nejdřív jsem si myslela, že si ze mě dělá prdel, ale přesvědčil mě, když zapl kameru. Na displeji se mi objevila plešata postava v černém se zbraní v ruce. Ryan se ke mně nakloní a vytřeští oči na mě. Zvednu se ze stolu. „Musíme ihned zpátky!"

Maybe I love you [CZ] ✅ [Korekce]Where stories live. Discover now