🔙 SAKURA ŞİİRSEL HİKAYEM (Devam Edecek) 🔚

18.2K 2.1K 297
                                    

ღ S A K U R A ღ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ღ S A K U R A ღ

Sakura, yani bizdeki anlamıyla kiraz çiçeği. Bu ismini nedense hiç bilmezdim önceleri. Benim hayatımdaki anlamı kiraz ağacının o pembe çiçekleriydi işte. Bu bilindik bilinmezliğin çok olduğu dünyamızda ne derin anlamları varmış daha yeni öğrendim. Kendi hakkımdaki birçok şeyi de yeni öğrendiğim gibi.

Japonlar öyle büyük festivaller düzenleniyor ki sakuranın adına akıllara zarar. İnsanlar sakurayla ağırlıyor yepyeni başlangıçları gönül sofralarında. Bir tutam baharı azık ediyorlar ömür sayfalarında. Işık olarak tutuyorlar sakurayı yepyeni başlangıçlara yazan hayat masallarında.

Ömrüm kocaman bir hayal oldu hayat karmaşasında. Hepinizin olduğu gibi yara bere ve kırıklar içinde kaldı yürek izlerim. Ama yılmadım trajik hayatımın kahkalarını muhteşem bir kitaba döndürdüm AŞK' I HAYAL adında. Kaybolan tüm umutlarım hayallerim yazıldı o masum sayfalarına. Sadece düşmek istedim tüm gönül yaralarına.

Sonra kalemim yeniden yazmaya başladı, kendi hayatımın festivalini, Sakura çiçekleri kokan bu sayfalarda. Yepyeni başlangıçlara soyundu hayata titrek tutunuşlarım. Bana, size, hepimize umut olsun istedim yaşanmışlıklarım. Ve aldım kalemimi vuslata tutuklu ellerime, başlangıç için fısıldadım şu dizeleri tüm seven yüreklere ;

ღ ღ ღ ღ ღ

Sakuralı yollarda yürürdük seninle, çiçekler her adımda dans ederdi bizimle

Sanki pembe karların üstünde yürürdük biz, pamuk şekerinden derilme kaldırımlarda

Öylesine mis kokardı ki tenimiz, sakura çiçekleri uçuştukça havada

Bir tanesi savrulup düşerdi her daim, ya omzumuza ya da saçlarımıza

Sen daha bir güzelleşirdin sanki, pembe çiçekler serilirdi gök kuşaklarına

Üzerinde yürürdük seninle aşk geceleri, yıldızların doluştuğu sakuralı kaldırımlarda

ღ ღ ღ ღ ღ

İlk şiirsel hikaye kitabımdır.

Bu çalışmadaki TÜM ŞİİRLER VE HİKAYELER TARAFIMA AİT olup, telif hakları Antoloji.com sitesi üzerinden alınmış bulunmaktadır.

©Tüm Hakları Saklıdır

EDNA GÜNLÜKLERİ 2Where stories live. Discover now