48

190 7 0
                                    

2 hónap és 3 hét múlva

Szóval ha azt mondom hogy akkora vagyok mint egy bálna akkor enyhe kifejezést teszek. Harry szerint ez nem igaz, de Harry mindig túloz. Loius és Calum még nálunk laknak, de mostmár csak azért mert megszoktuk egymást és én nem akarom hogy menjenek. Jelenleg amúgy bent vagyunk Jay rendelőjében, mivel akár mikor beindulhat a szülés. Amúgy a babákról csak az derült ki hogy az egxik fiú, de a másik sose velt olyan pozícióban hogy lássuk. Vagy takarták egymásr, vagy egyszerűen olyan pozícióba volt, hogy nem látszott. Na mindegy.
- Mi a helyzet anyuci? - ült le mellém Harry.
- Minden oké. Egyenlőre. - nevettem fel, gyengén.
- Még egy kicsit kell kibírni. - nyomott puszit homlokomra.
- Megint mozognak. - simítottam kezem a hasamra. Ekkor egy erős fájdalom nyilalt a hasam alsó részébe, mire arcom eltorzult.
- Hé, mi történt. - kérdezte miközben megynyomott egy gombot, ami jelez Jaynek hogy jöjjön a terembe.
- Jönnek a babák. - mondtam, fájdalomtól visszafojtott hangon. Ekkor berontott Jay a terembe.  Borzasztóan fájt. Jay gyorsan előkészített mindent előkészített a szüléshez. Harry végig mellettem ült és a kezemet fogva támogatott. Beindult a szülés. Borzasztóan fájt.
- Ha mégegyser belém mered dugni a farkad én esküszöm levágom és megetetem veled!!! - kiabálta, dühös tekintettel Harryre meredve. 2 óra vajúdás után megszülettek a kicsik...
Folyt. Köv.

A fehér farka ♡Harry Styles♡     ∆Befejezett∆Donde viven las historias. Descúbrelo ahora