15

294 11 0
                                    

Hát ez is eljött. A randi. Harry 6-kor elment és azt mondta 8-ra itt van. Azt is hozzá tette hogy csinos legyek, de nadrágosan öltözzek. Hát oké, ezzel az infóval nem mentem valami hú de sokra. De legalább 8-ra kényelmesen elkészültem. Ezt a szettet választottam:

Igaz a táskát hanyagoltam, mivel csak telót vittem magammal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Igaz a táskát hanyagoltam, mivel csak telót vittem magammal. Pontban nyolckor kint vártam Harryt a apuban, aki hamar megérkezett.
- Szia! - szállt ki a kocsiból, majd elém sétálva megajándékozott egy hosszabb csókban.
- Szia. - mosolyodtam el szélesen, majd átöleltem őt.
- Mehetünk? - kérdezte puszit nyomva a hajamba, mire csak bólintottam. Harry kinyitotta nekem az anyósülés ajtaját, majd miután beülök be is csukja. Ezután ő is beült, majd indultunk is arra a bizonyos helyre. Pár perc múlva egy bárszerűségnél álltunk meg.
- Hova hoztál? - kérdeztem, mikor kiszálltunk.
- Mindjárt meglátod. - mosolyodott el. - Valamelyik nap halottalak az erdőben énekelni, ezért gondoltam elhozlak ide. - mosolyodott el. Vajon hova hozott...? És mikor hallott engem énekelni?
- Várj, te mikor hallottál engem énekelni? - néztem rá furán
- Mielőtt megismertelek volna, kint sétáltam az erdő szélén, és hallottalak. Szerintem csodás hangod van. - mosolyodott el majd átkarolt. Ezután benyitottunk az épületben ahol...
Folyt. Köv.

A fehér farka ♡Harry Styles♡     ∆Befejezett∆Where stories live. Discover now