45

184 8 0
                                    

Miután megkaptam a képet, két példányban kimentem a teremből. Harry az egyik széken ült, de mikor meglátott egyből felpattant.
- Na? - nézett rám, mire elmosolyodtam, és a kezébe nyomtam az egyik pappírt. Először lefagyott. Aztán könnyezni kezdett. Majd újra lefagyott. Aztán elmosolyodott. És végül felkapott majd jól megpörgetett.
- Istenem úgy örülök. - szorított magához, boldog mosollyal az arcán. - Szeretlek. - nyomott puszit a homlokomra. Jay adott valami gyógyszert a rosszullétek miatt, aztán indultunk is haza. Harry egész úton mosolygott.
- Ennyit arról, hogy esküvő után akarsz gyereket. - nevetett, mire jó erősen mellkason csaptam.
- Rohadj meg! - morogtam, mire jót nevetett.
- Én is szeretlek! - nyomott egy cuppanósat az arcomra. Otthon a két fiú a kanapén ült összebújva, miközben valami rajzfilmet néztek.
- Megjöttünk! - köszöntem vidáman
- Sziasztok! - köszöntek kórusba, ránk kapva a tekintetüket.
- Mi ez a nagy vidámság! - kérdezte Louis, felállva a kanapéról. Példáját Calum is követte, majd átkarolva hátulról Louist, támasztotta a fiú vállára az állát és úgy figyelt minket. Ekkor Harry elkiáltotta magát.
- APA LESZEK!!! - kiáltotta boldogan, mire Calum csodálkozva kapta rám a fejét.
- Azta! Mindenre számítottam csak erre nem. - jött oda. - De ez egy csodás hír. - mosolyodott el majd ölelt át szorosan.
- Gratulálok srácok! - mosolyodott el Louis is, maid ő is megölelt. Örülek hogy örülnek.
Folyt. Köv.

A fehér farka ♡Harry Styles♡     ∆Befejezett∆Where stories live. Discover now