14

322 11 0
                                    

Reggel Harry édes szuszogására keltem. Olyan cuki mikor alszik. A derekamat még mindig szorosan tartotta, így esélyt sem adva a szabaduláshoz. Ereztem hogy a bőre melegebb mint máskor, és nagyon izzadt is. Mire akármit reagálhattam volna ő nagy lendülettel és egy mély levegővetellel felült az ágyon.
- Harry... - ültem fel én is, kezemet a hátára simítva. - mMi történt? - kérdeztem aggódva.
- Csak összeálmodtam mindenféle hülyeséget. - rázta a fejét. - Holnap telihold, mindig az szokott lenni. - mondta, kezeivel körülölelve a derekam. - Bújjunk vissza még egy kicsit. - döntött le, majd fejét a vállamra téve, derekamat szorosan ölelve pihentette a szemeit. Mivel unatkoztam, ezért göndör fürtjeivel kezdtem el játszadozni.
- Mmm...ez olyan jó...- morogta, jólesően. En csak elmosolyodtam, majd folytattam feje masszírozását. Még egy darabig feküdtünk így, mikoris feldobtam egy jó ötletet.
- Mi lenne ha ma csak lustulnánk, egeszen estig, utána meg majd elmennénk arra a szuler radira. - kerdeztem mosolyogva.
- Benne vagyok. - nézettfel rám. Gyorsan beraktam egy filmet, majd Harry mellkasához bújva kezdtük nézni azt. Közben még elsetáltunk nasiert is, mivel itthon elfogyott, ettünk rendes kaját is, de amúgy egész nap a TV-t nézük. Jó volt csak úgy feküdni, Harry mellkasán, minden gond nélkül. Többször kéne ilyen legyen. És én majd teszek róla hogy legyen is. Minél több időt akarok eltölteni Harryvel.
Folyt. Köv.

A fehér farka ♡Harry Styles♡     ∆Befejezett∆Where stories live. Discover now