3

677 15 0
                                    

Az erdőbe érve felkaptam a gépet és lefotóztam pár virágot, fát, és minden hülyeséget. Ekkor megéreztem egy ismeretlen szagot. Egyből elpakpltam a cuccaimat, majd a szag irányába kaptam a fejem. Egy hófehér farkas állt előttem,  virító kék szemekkel. Ösztönösen hosszabbítottam meg körmeimet, növesztettem meg fogaimat, hegyesítettem ki füleimet. A szemeim már vörösen izzottak. Ekkor a kékség elkezdett hátrálni, lehajtva a füleit. Nem támadtam. Afarkas átválrozott. Na jó...mi ez a sok farkas? A srác egy alacsony, szőke és kék szemű volt. Ismerős volt valahonnan, de nem tudtam honnan. Ahj...gondolkozz Nancy gondolkozz. Hajtogattam magamba. És ekkor egy erős löketet éreztem,  majd a földön landoltam,  miközben a szőkeség rajta feküdt.
- Nancy! - kiáltotta,  miközben szorosan ölelt magához. - Úgy hiányoztál. - fúrta fejét a vállamba. És ekkir megcsapott a felismerés. Niall! Hát persze. A gyerekkori legjobb barátom. Istenem, hogy nekem memnyire hiányzott a hülye feje.
- Niall. - viszonoztam az ölelést. - De hogy kerülysz ide? - néztem rá könnyes szemekkel.
- Pár haverommal a környékre költöutünk. Az egyikkel már találkoztál is. Azaz Harryvel. Ő mondta hogy találkozott veled. Először az hittem egy másik Nancyről beszél, de gondoltam próba szerencse, így megkerestelek. Úgy örülök neked. - ölelt át újra.
- Te is nagyon hiányoztál. - rejtették el arcom a vállába.
- Mit csinálsz amúgy?
Folyt köv.

A fehér farka ♡Harry Styles♡     ∆Befejezett∆Where stories live. Discover now