47

187 7 1
                                    

1 hét múlva

Úton vagyunk Jayhez, hogy biztosra menjünk a baba, vagy babákat illetően. Jövőhónapban a nemük is kiderül, ahogy a szívverésük is hallható lesz.
- Izgulsz? - nézett rám Harry.
- Kicsit. Te?
- Nem igazán. Izgulj hellyettem is. - nevettem fel.
- Szerintem már a sracok hellyett is izgulok. - nevetett kínosan. Én csak egy puszit nyomtam az arcára. Pár perc múlva meg is érkeztünk Jay rendelőjébe. Ott bevezetett az ultrahangos terembe, ahol el is kezdtük a vizsgálotot.
- Akkor, az ott az egyik folt... - mutatott rá, majd hunyorítva nézte tovabb a monitort. - ...és ha jól látom akkor az ott a másik, de nem biztos. - emelkedett fel. - Szóvalelméletileg ketten vannak, gyakorlatilag az egy számítógép hiba is lehet. De jövőhéten úgyis találokzunk és akkor majd biztosra megyünk. - mondta, miközben én a zselét kentem le a hasamról, ő meg a képet nyomtatta ki, megint dupla példányban.
- Köszönjük Jay. - mosolyogtam rá, majd elhagytuk a  termet. Az epület előtt visítva ugrottam rá Harryre, aki csak nevetve ölelt magához szorosan.
- Úgy szeretlek! - ölelt meg szorosan.
- Én is téged. - temettem fejem a nyakhajlatába.
- Egy hét és biztosra tudunk menni. - tett le. - Remélem ketten vannak. Egy kisherceg és egy kishercegnő. - mosolyodott el miközben leguggolt elém, majd feltúrte a pólóm és nyomott két puszit a hasam két oldalára.
Folyt. Köv.

A fehér farka ♡Harry Styles♡     ∆Befejezett∆Where stories live. Discover now