22

276 9 0
                                    

Pár perc múlva kimásztunk az ágyból, majd felkapva a fürdőruhánk, indultunk el a partra. Mivel éhesek voltunk, ezért benéztünk a parthoz közeli gyorskajáldába. Harry magának hambit rendelt, még én egy hatalmas gyrost. Néha még én is elcsodálkozok azon, hogy hogy tudok ennyit enni.
- Jössz a vizbe? - kérdezte Harry, miután megettük a kajánkat.
- Végülis úgy nézek ki mint egy bálna. Azoknak meg a vizben a helyük. - tápászkodtam fel a plédről.
 Ne beszélj hülyeségeket. Nem vagy bálna, sőt kimondottan csinos vagy. Főleg mikor az ágyat avatjuk fel. - kuncogott, mire vállon csaptam. - Hé, na! Ne bánts. - simogatta a karja azon részét ahol rácsaptam. Erre csak hangos kacagásba kezdtem.
- Na gyere nagyfiú. - Kezdtem el a őt a tenger felé húzni. Sokáig elvoltunk. Fürödtünk, napoztunk, hülyültünk. Csodás volt ez a nap. Este fele videóchateltünk Liammel, Louis-val és Niallel. Velük is baromkodtunk kicsit, gratuláltak az eljegyzéshez, és megigérték hogy a közeljövőben ide fognak utazni. Na meg azon veszekedtek hogy ki lesz a leendő gyermekem keresztapja. Olyan 11 óra fele elköszöntünk tőlük, mondván, fáradtak vagyunk. Jelenlleg az ágyban fekszünk, egymás karjaiban, és pihenünk.
- Most a srácok bogarat ültettek a fülembe, a gyerek témával. - szólalt meg Harry.
- Harry, alig töltöttük be a 20-at, 21-et. Meg amúgyis, én csak az esküvő után szeretnék gyereket. - szögeztem le...
Folyt. Köv.

A fehér farka ♡Harry Styles♡     ∆Befejezett∆Where stories live. Discover now