28

215 9 0
                                    

Már kezdek aggódni Calum miatt. Már egy ideije nem jött vissza, azaz nem hozták vissza. Ekkor lövéseket és kiáltásokat hallottam. Egy fickó benézett az ajtón lévő ablakon, majd, valszeg, kiáltott valamit. Ekkor két csapást mértek az ajtóra, ami ki is vágódott. Zsaruk! Felismerem az egyenruhát. Istenem...eljöttek. De Calum hol van? Őt is kivitték?
- Kisasszony, kérem kövessen. - kezdett el kitolni, finoman a teremből.
- Hol van Calum? Ketten voltunk! Itt van a testvérem is! - mondogattam aggódva.
- Nyugodjon meg, őt már kivittük. - mondta egy nyugtató mosolyt eleresztve. Követtem a fickót, aki nme hiszem hogy 25-nél több lett volna. Kint este volt. Egy csomó rendőr autó, és két mentős állt ott. Az egyik mentőben ott volt Calum és... Louis? Hogy ez miért volt furcsa? Mert a két fiú szorosan ölelték egymást. Nem itélkezek, csak megleptek. De ha a Louis itt van, akkor Harry is itt kéne legyen. Szememmel őt kerestem, mikor meghallottam a nevem.
- Nancy!!! - ez Harry volt. Mire oda kaptam a fejem, Harry már védelmező karjaiba zárt. Én keservesen sirtam, de az ő szipogása is hallható volt. - Azt hittem örökre elveszitelek. - ölelt szorosabban.
- Úgy féltem - sirtam a vállába, még hajába markolva húztam közelebb a fejét.
Folyt. Köv.

A fehér farka ♡Harry Styles♡     ∆Befejezett∆Where stories live. Discover now