17. fejezet

212 7 0
                                    


Másnap reggel, amikor felkeltem, valamiért rohantam le körülnézni. Fogalmam sincs, miért hittem azt, hogy ott van Louis. Csalódottan ültem le reggelizni, majd beszéltem telefonon Hanival. Azt hiszem vagy 2órán keresztül beszélgettünk, majd megállapodtunk annyiban, hogy délután elmegyünk egy kávézóba és ott majd folytatjuk. Sajnos sokkal hamarabb értem oda, mint ahogyan akartam így várnom kellett rá negyed órát, persze ő pontosan a megbeszélt időre érkezett. Leült velem szembe és rendeltünk, ő magának egy kávét én pedig csak egy narancslevet. Amíg kihozták a rendelést mi már elkezdtünk fecsegni, mindenféle dologról fecsegtünk.
Vagy két óra múlva Hani elment a mosdóba én pedig kaptam egy üzenetet. Felvettem az asztalról a telefont és megnyitottam, majd ledobtam vissza és sírva az asztalra borultam. Amikor kijött legjobb barátnőm meglepődve szaladt oda hozzám és kérdezgette mi bajom van, de én csak némán odatoltam neki a telefont. Amikor elolvasta elővette sajátját.
- Eric! Szia, figyelj.. értünk tudnál jönni, hogy haza vigyél engem és Alexat?- kis szünet- Értem.. akkor semmi, vigyáz magadra. -és ezzel letette.
Megvártuk míg kicsit lenyugszom és Harryt kezdtem el tárcsázni. Ám azt hiszem dolga akadt, mert foglalt volt, ezért felhívtam Niallt.
- Szia Alex! -köszönt bele vidáman a telefonba.
- Niall, hazatudnál vinni engem és Hanit?
- Mi a baj Alex? Te sírsz?
- Oppa, értünk tudsz akkor jönni?
- Alexa, mondd el mi a baj!
- Nincs baj, gyere értünk kérlek, siess. A Whiterose kávézóban vagyunk. -ezzel letettem a telefont.
Nem telt bele sok idő Niall már ott is termett. Szorosan magához ölelt, majd beültünk a kocsiba. Haninak hála vettünk egy nagy vödör jégkrémet és hármasban leültünk otthon a Louis kanapéján eszegetni.
- Alexa kérlek mondd el nekem, hogy mi küldött téged ennyire padlóra... -kérlelt Niall.
- Lou.. Lou volt az aki ide küldött...
- Tessék?! Mit csinált már megint az az idióta?
Nem mondtam neki semmit, csak odaadtam a telefont, majd hagytam hogy megnyissa az üzenetet, amiben ez állt:
„Alex! Szakítok veled! Soha sem szerettelek és nem is foglak, mindvégig csak lefeküdni akartam veled, semmi mást! Mi hamarabb tűnj el a házamból!"
Niall erre nagyon felhúzta magát és megígértette velem, hogy másnap elöltözök, ha kell hozzá. Hani erre felajánlotta, hogy ha gondolom mehetek hozzá és Erichez, hogy még csak véletlenül se kelljen találkoznom azzal a szeméttel. Másnap, ahogy felkeltem összepakoltam a cuccaimat és vártam, hogy Hani és Eric odaérjenek Louhoz. Amikor odaértek beültem a kocsiba és elmentünk a házukba. Nem kaptam túl nagy szobát, de tökéletes volt, ahhoz, hogy távol legyek Louistól.

*2hónap múlva*
Nos már két hónapja vagyok távol Loutól, az igazság az, hogy nagyon hiányoljuk. Ja igen, terhes vagyok és 100%, hogy Louis az apa, hiszen ő az egyetlen ember akivel lefeküdtem. Amikor elmentem dokihoz a rosszulléteim miatt, aznap hívott fel Niall. Mi azóta is tartjuk a kapcsolatot, mint később kiderült ő és Louis sokat veszekednek mai napig miattam. Még senki sem tud a babáról, kivéve Haniékat és engem. Nagyon hiányzott az az idióta, még úgy is hogy vérig sértett, hiszen végig csak kábított azzal, hogy mennyire szeret engem.
Niallel megbeszéltük, hogy elmegyünk vásárolni, csak én megfeledkeztem arról, hogy nőtt a pocakom, tudom nem sokat, de egy olyan közeli barát, mint Niall tuti észrevenné. Szóval felvettem egy sokkal nagyobb pulcsit, mint ami rám való, hogy elég bő legyen ahhoz, hogy ne lehessen észrevenni a pocimat. El is mentünk, vettemkét nadrágot, három pólót és kiegészítőként egy táskát is, ami mindenhez megy. Már éppen indultunk volna kifelé, amikor meglátott egy csinos női ruhát, hát persze, hogy rögtön erősködött, hogy próbáljam fel. Arra szerettem volna hivatkozni, hogy nincs elég pénzem rá, de akkor azt mondta, hogy ő megveszi nekem, így betuszkolt az öltözőbe.
Ideges voltam, szörnyen ideges, hiszen tudtam, hogy le fogok bukni előtte, így nagyon nem magabiztos léptekkel mentem oda hozzá megmutatni a ruhát. Igyekeztem úgy fordulni, hogy ne lássa a hasamat, de nem sikerült és ez meg is látszott rögtön az arcán is. Hirtelen felállt és megölelt.

My Life With Louis Tomlinson (HUN)On viuen les histories. Descobreix ara