16. fejezet

244 6 0
                                    


- Szia Alexa! -köszönt vidáman.
- Szia Payno -mondtam mosolyogva.
- Mondd csak, mi jót csináltatok Louval miután leléptetek? -kérdezte érdeklődve a kanapéra telepedve.
- Semmi különlegeset, csak elvitt vacsorázni a tenger partra, majd elmentünk aludni a tengerparti házba, amit kettőnknek vett. -magyaráztam neki.
- És le is feküdtetek? -kérdezte nagyra nyitott, csillogó szemekkel, nagyon aranyos volt.
- I-igen. -mondtam elpirulva és bólintottam is hozzá.
- Végre felnőtt lettél. -kiáltott fel örömében és megölelt. -De.. -kezdte el a mondatát, de félbe hagyta.
- Mondd csak.
- Semmi, csak hogy rossz lehet neked, hogy egy hétig nem látod őt. -hadarta el, de habozott a folytatás előtt.
- Hát igen.. de kibírom érte. -mosolyogtam. -Játszunk? -kérdeztem a kontrollerre mutatva, mire bólintott és egy egész napos kockapartit rendeztünk.
Vacsorára rendeltünk magunknak pizzát, majd felajánlottam neki, hogy maradjon éjszakára, mert félek egyedül és ez az első alkalom, hogy Louis nincs velem éjszaka. Rábólintott az ötletemre, én pedig nagyon boldog voltam, hogy nem kell egyedül aludnom. Igen, még mindig féltem egyedül, főleg éjszakánként a sötétben. Liammel még megnéztünk egy filmet, majd felvetettem az ötletet, hogy társasjátékozzunk, persze csak ha van Lounak. Felforgattuk az egész házat, rábukkantunk Louis pornóújság gyűjteményére, amiken jókat nevettünk, majd Payne elkérte az egyiket.. bennem pedig megállt az ütő, de aztán rábólintottam és nevetni kezdtünk.
- Csak hozd vissza, mire hazaér. -mondtam nevetve neki, mire bólintott.
Úgy egy óra keresgélés után feladtuk és leültünk gondolkozni, hogy mit csinálunk az este további részében. Felhozta, hogy neki van twister-e otthon, így átmentünk hozzájuk és elvettük a társasjátékot, ám közben meghívatták magukat a 1D többi tagjai. Miután hazaértünk végig játszottuk az éjszakát, közben néha a twister miatt kínos helyzetbe bonyolódva a srácokkal. Úgy éreztem, hogy már nagyon jól kijövök velük, annyira aranyosak voltak és kiderült, hogy Louist cukkolták végig, amiért szerelmes lett belém. Mindenki ott aludt a házban, pontosabban ott ahol kényelembe tudta helyezni magát. Én aludtam Lou ágyában, majd Liamet megengedtem, hogy mellettem aludjon, hiszen ő az, aki 4-ük közül tiszteli bennem azt, hogy nő vagyok. Zayn a szobámban aludt Harryvel, míg Niall a kő-papír-olló játék miatt a kanapéra kényszerült. Reggel mikor Zayn felébresztette a fiúkat elindultak haza és mindenki csinálta az az napi dolgait. Én pedig nekiálltam összetakarítani magunk után. Este körül kaptam egy üzenetet Loutól, elmondta, hogy mennyire szeret és, hogy hiányzom neki. Majd elmentem lezuhanyozni és belebújtam a ruháiba, majd lefeküdtem aludni.

My Life With Louis Tomlinson (HUN)Where stories live. Discover now