15. fejezet [18+]

365 5 0
                                    


*Én*
Kisiettem a fürdőből és hanyatt dőltem az ágyon, majd mikor kijött Louis is, akkor megpaskoltam magam mellett a helyet. Mosolyogva oda jött hozzám és ő is elterült az ágyon. Egy hirtelen ötlettől vezérelve ráültem a derekára és megcsókoltam. Éhesen csókolt vissza, én pedig beleharaptam az alsó ajkába. Mire ő maga alá tepert, majd miközben csókolt elkezdte kezeivel leszedni rólam a törölközőt és ajkaimtól ügyesen csókokkal halmozta el a felsőtestem a melleimig. Ott megállt egy pillanatra, eltakartam magam, mire elvette a kezemet.
- Ne, ne csináld, hiszen csodásak. -mondta és ajkaival már rá is tapadt az egyikre, míg kezével a másikat kényeztette.
Aztán ajkai visszakalandoztak az ajkaimig, majd lassan le a nyakamra. Éreztem, hogy egyre nedvesebb vagyok és persze, hogy keze egyre lejjebb kalandozik testemen, míg el nem érte nőiességemet. Elkezdte izgatni legbecsesebb kincsemet, majd egy ujját belém nyomta, így próbálva örömöt szerezni nekem. A hátam ívben megfeszült, ahogyan a második ujjával is belém hatolt. Majd csókjaival egyre lejjebb haladt, míg végül elérte a nőiességemet és nyelvével izgatni kezdte. Hangosan felnyögtem és éreztem, ahogyan elmosolyodik, majd felmászott hozzám és megcsókolta az ajkaimat. Fordítottam a helyzetünkön, ugyanis én is szerettem volna neki adni valamit. Így amikor már hanyatt feküdt vadul megcsókoltam, majd nyelvem hegyével elkezdtem felfedezni felsőtestét, miközben kezemmel a törülköző alatt rejlő férfiasságát kezdtem izgatni. Egyre lejjebb haladtam, majd végül megálltam kicsi énjét takaró kendő előtt és ránéztem. Majd adtam egy puszit a hasára és kibontottam a kendőből. Kezemet elkezdtem fel-le mozgatni meredező hímvesszőjén, majd adtam egy puszit a hegyére. Aztán már nem csak kézzel izgattam tovább. Kicsit aggódtam, hogy a piercing miatt, ami a nyelvemben van és amiatt, hogy új vagyok ezen a terülten, nem fog neki tetszeni a dolog, de abból, ahogyan nyögdécselt és szorosan lehunyta a szemeit arra következtettem, hogy igen is, valamit nagyon jól csinálok. Majd fordított a helyzetünkön, így én kerültem alulra. Lassan széttárta lábaimat és elkezdett belém hatolni. Hirtelen nyilallt belém a fájdalom, így hangosan, mondhatni felkiáltottam.
-Shh.. jobb lesz, ígérem. -suttogta ajkaimra.
Ezután megvárta, amíg megszokom méretét és csak azután kezdett el bennem mozogni. Nagyon vigyázott rám, ezért a fájdalom enyhült és a szex is kellemessé vált, bár azt hittem addig, hogy minden első alkalom borzasztó, de hamarosan rájöttem, hogy ezzel a férfival semmi sem lehetetlen. Tempóján fokozatosan gyorsított, majd, hogy növelje az örömömet elkezdte harapdálni a nyakamat, amiktől nekem egyre nagyobb sóhajok hagyták el ajkaimat. Lassan mindketten elértük a csúcsot, erre is azt hittem, hogy lehetetlen az első alkalommal, de tessék mire nem képes az a férfi. Lihegve dőlt rá a mellkasomra.
- Azt hittem szűz voltál még. -mondta mosolyogva.
- De hiszen én az voltam. -mondtam értetlenül.
- Hát csak a kis akciód és az, ahogyan csináltad nem arról árulkodott. -mondta mosolyogva.
- Szóval jó volt. -kezdtem el én is mosolyogni.
- De még mennyire, a legjobb, amit életemben kaptam. -csókolt meg.
- Akkor erre készültél egész nap, ezért ráztál le.
- Igen erre és igen ezért, de remélem nem haragszol és tetszik.
- Igen.
Ledőlt mellém és amikor az oldalamra fordultam szorosan magához ölelt és bele fúrta fejét a hajamba. Kicsit néztem még a csillagokat kint, majd hallva Louis szuszogását lassan én is elálmosodtam és elaludtam. Reggel mikor felkeltem már nem volt mellettem csak a kulcsot találtam magam mellett és egy levelet. „Ne haragudj kedvesem, csak el kellett mennem forgatni, mivel tegnap kihagytam. Miénk a ház, úgyhogy érezd jól magad és maradj, ameddig csak akarsz. A kulcs a tiéd." Letettem a levelet és kissé édes-keserű érzéssel indultam el lezuhanyozni. A fürdőbe beérve észrevettem, hogy nem volt amit levehettem volna magamról, hiszen még az éjszaka óta nem öltöztem fel, így beálltam a zuhany alá. Miután lezuhanyoztam megtörölköztem és felöltöztem, majd megvártam, míg megszárad a hajam, hívtam egy taxit és hazamentem, illetve Louhoz. Hani felhívott, hogy megtudja, hogy mi volt még este miután megléptünk a vidámparkból Louval. Mindent elmondtam neki, hogy mi történt, majd azt még hozzá tettem, hogy egyébként a ház a miénk. Sokat beszélgettünk még, majd elkezdtem enni a tegnapi ételekből, amit Niall készített. Alig vártam, hogy hazajöjjön Lou, de aztán kaptam egy üzenetet, hogy egy hétig nem tud hazajönni, mert ott ragadt, ugyanis ellopták az iratait. Azt hiszem, ha nem történik meg a dolog előző este én már roncsként hevertem volna a földön, ám boldog voltam. Áthívtam magamhoz Liam-et, aki boldogan mondott igent, majd amikor odaért becsöngetett és kinyitottam az ajtót. Szikrázó mosollyal állt elém és ölelt meg.

My Life With Louis Tomlinson (HUN)Where stories live. Discover now