14. fejezet

235 7 0
                                    

- L-Louis... miért üres a vidámpark?
- Lefoglaltam kettőnknek, hogy ne zavarjanak a születésnapodon. -magyarázta mosolyogva.
- Köszönöm. -búgtam a fülébe meghatódva.
- Na mivel kezdünk? -kérdezte izgatottan.
- Mit szólnál az óriáskerékhez?
- Mi? Nem azt még nem lehet.
- De hát miért nem?
- Mert az csak akkor szép, amikor már teljesen korom sötét van.. -révedt el a tekintete.
- Érteeem.. nos akkor kezdjük a hullámvasúttal. Hát kipróbáltunk mindent, kivéve az Elvarázsolt kastélyt és az óriáskereket. Nagyon jól szórakoztunk. A játékok között elmentünk, hol inni valamit, hol enni vattacukrot. Majd úgy 11 körül járhatott az idő, amikor Louhoz fordultam.
- Boo.. mehetünk már az óriáskerékhez?
- Persze csak még elintézek egy telefont. -mondta és ezzel elvonult én pedig leültem az egyik fa tövébe.
Alig vártam, hogy visszajöjjön és meglepődve vettem észre, hogy egy szál rózsával a kezében tért vissza. Mikor odaért hozzám, átnyújtotta a rózsát, majd kezet csókolt nekem.
- Mehetünk édesem? -kérdezte édesen mosolyogva.
- Te-természetesen. -hebegtem.
Ezzel elindultunk az óriáskerékhez. Sorba állni ugye nem kellett, ezért csak elfoglaltuk a helyünket. Párszor körbement, majd negyedszerre megakadt a tetején én pedig elkezdtem pánikolni, de Lou közelebb húzott magához és megcsókolt.
- Shh, ne félj. Inkább nézd mennyire gyönyörű a kilátás. -kérlelt én pedig megtettem.
- Hűű.. igazad van. -mondtam mosolyogva, majd meghallottam, hogy csörög a telefonja.
- Halló? Rendben van. -ennyi volt a beszélgetés és már le is tette. Újból megölelt, majd megkért, hogy nézzek le.
Lenéztem és nem hittem a szememnek. Egy gyertyákból kirakott Happy Birthday To You [HBDTY] felirat volt, amit minden barátom körbeállt. Meghatódva fordultam oda Louhoz.
- Köszönöm. -öleltem meg és kezdtek hullani a könnyeim.
- Mi az, ennyire nem tetszik? -kérdezte mosolyogva.
- Nem, dehogy is, nem erről van szó. Csak ez olyan romantikus. -motyogtam szipogva.
- Ne sírj, miattad vannak itt ma mindannyian, hogy boldognak lássanak. Menjünk le. -mondta és letörölte a könnyeket az arcomról, majd megcsókolt.
Leérve mindenki felköszöntött. Nagyon örültem, hogy együtt láthatom a barátaimat, még akkor is, ha nem voltak sokan. Ott volt Hani is Eric-el, Harry is elhozta a barátnőjét és még végül Zaynnek is találtunk valakit. Majd Lout oldalra húztam, hogy kísérjen el a mosdóba. Türelmesen kivárta, míg végzek és mikor kiléptem az ajtón letámadott. Vadul kezdett el csókolni.
- Mondtam már, hogy nagyon szexi vagy ma?
- Csak ma?
- Nem, úgy általában mindig. De hol találtátok ezt a ruhát? -kérdezte a fülembe suttogva.
- Miért érdekel ez téged annyira? -kérdeztem, majd megnyaltam az ajkait.
- Mert oda fogunk járni mostantól mindig vásárolni neked. -mondta kacsintva. -Nem akarunk eltűnni? -kérdezte kaján vigyorral az arcán.
Bólintottam.

*Louis*
Igen, lemondtam a forgatást, azért, hogy az ő szülinapját megszervezzem és tökéletessé tegyem. Én szóltam Niallnek, hogy csináljon neki reggelit és vigye el vásárolni, bár azt nem hittem, hogy egy olyan dögös ruhát fog választani. Nos amikor megláttam elakadt a lélegzetem, azt hiszem soha nem láttam még annyira szexi és aranyos nőt egyben. Miután mindenki felköszöntette elhívott a mosdóba. Hát miután kijött én már magamévá akartam tenni rögtön, de koránt sem itt ér véget az este. Miután rábólintott az ötletemre, hogy menjünk el, azonnal el is indultunk. Beszálltunk az autómba és küldtem Harrynek egy üzenetet, hogy nem megyünk vissza, viszont reggelig ki van bérelve a vidámpark és érezzék jól magukat. Majd beindítottam a motort és elindultunk a tengerpartra. Csodálatos csillagos, holdfényes éjszaka volt. Ahogy megérkeztünk kiszálltam az autóból és kinyitottam a kocsi ajtót, hogy ki tudjon szállni. Miután kiszállt, összekulcsoltam ujjainkat és levettem a cipőmet, majd megkértem, hogy vegye le ő is. Lassan lesétáltunk a partra, majd odasétáltunk az előre elkészített asztalhoz és kihúztam a széket neki, hogy foglaljon helyet. Meggyújtottam a gyertyákat, majd elkezdtünk enni. Fogalmam sincs mennyi ideig lehettünk ott, annyira jól elbeszélgettünk evés közben. Aztán felvetettem, hogy induljunk el a következő helyszínre. Indult volna a kocsi irányába, ám én megfogtam a kezét és visszarántottam egy csókra. Amikor ajkaink elváltak elmondtam neki, hogy nincs messze és menjünk gyalog. Kéz a kézben andalogtunk, amikor odaértünk a házhoz, amit kettőnknek vettem. Szegény csak állt ott tátott szájjal, hiszen szinte üvegfalai voltak a háznak és a hálószoba a tengerre nézett. Kinyitottam az ajtót és behúztam. Majd letettem a cipőinket, amíg ő körbe nézett a házban. Majd elmentem megengedni a fürdővizet, bevittem a kendőket, majd megláttam őt, az ágyon feküdve.
- Álmos vagy? -kérdeztem.
- Egy picit. De inkább a kilátást szemléltem. -felelte mosolyogva.
- Gyere, menjünk el megfürödni. Attól majd éberebb leszel -mondtam, majd elkezdtem felhúzni.
Bevonszoltam a fürdőbe, majd elkezdtem ruhájától megszabadítani, magamat kínozva a lassúsággal. Amikor levetkőztettem, megkértem, hogy másszon be a fürdőkádba, majd én is levetkőztem és mögé ültem. Talán egy órát pihentünk a kellemesen meleg vízben, miközben megmostam a hátát és minden egyéb dolgot. Majd kiszálltam, körültekertem a derekamon az egyik kendőt, majd felállt ő is és segítettem körültekerni a kendőt magán.

My Life With Louis Tomlinson (HUN)Where stories live. Discover now