5. fejezet

307 12 0
                                    


*Én*
Vártam 3 óra hosszát, de Lou még nem ért haza, így felhívtam Malikot.
- Szia Zayn, nincs veled Louis ?
- Szia Alex, nincs, miért még nincs otthon?
- Nincs, de nem is ajánlom, hogy hazajöjjön.
- Miért? Mi történt veletek? Azt hittem ti nagyon jól elvagytok.
- Zayn... ha te azt tudnád. Én már rég szerelmes vagyok Louba, konkrétan 3 éve. De ő észre sem vett a sok csaja között, csak egy húg vagyok neki. Aztán mostanában elkezdett puszikat adni, az elsőt az arcomra kaptam, a másodikat a nyakamra, a 3.at pedig a számra. Ma pedig kifakadtam neki, hogy ne játszadozzon velem, mert én nem leszek a babája akit, ha megun majd eldobhat.
- Tehát tényleg nem mondott neked el semmit....
- Ugyan már, nekem mindent elmond, 11 éve a legjobb barátok vagyunk.
- Akkor úgy látszik, nem mindent mond el neked. Szia! -letette.

Még egy jó ideig csak ültem és siránkoztam, hogy végül Louis velem is ki akar kezdeni, én is csak egy trófea leszek. Majd kaptam egy üzenetet, hogy Lou az XY bárban van, sokat ivott és nem tud hazamenni. Mindezt Lou telefonjáról. Mondanom sem kell talán, hogy a szívem hajtott, ezért elindultam Louisért a bárba, majd amikor benyitottam mindenki rám szegezte a tekintetét, mert nő nem igazán járt még szerintem senkiért egy sztriptíz bárban. A szememmel pásztáztam, hogy hol lehet Louis, mire a pultos odahívott. Gondolom leesett neki, hogy érte jöhettem. Megmutatta hol ül, mire bólintottam és odamentem Louhoz, úgy tűnt nagyon élvezi a csaj bemutatóját, de aztán elálltam a kilátást, mire rám nézett én pedig megálltam előtte és megragadtam a gallérját. Mire ő megfogta a derekam és az ölébe húzott.
- Gyere táncolj nekem egy kicsit. -suttogta a fülembe, azon az eszméletlenül szexi, mély hangján.
- Lou, hagyj! Csak érted jöttem, hogy hazavigyelek. -kiabáltam volna rá, de alig tudtam kipréselni a számon ezeket a szavakat.
- Ne! Ne menjünk! Maradjunk még itt és táncolj nekem. Még levetkőzni sem muszáj. -mondta fél mosollyal, majd elengedte a derekam és kezeit a tarkója alatt összekulcsolta és úgy nézett rám, várva, hogy táncoljak neki.
Nekem sem kellett több. Megfogtam, felsegítettem, illetve nem egyedül, mert több srác is segített nekem. Kivánszorogtam Louval az oldalamon, majd nagy nehezen hazavánszorogtam vele. Eléggé ittas volt, viszont nem nehezedett rám teljesen, szóval még meg is úsztam nagyjából. Az ajtóban megálltam elővenni a kulcsot és Louist nekitámasztottam az ajtónak. Az egyik pillanatban még támaszkodott az ajtón, de amikor megfordultam, hogy besegítsem hirtelen megcsókolt, persze ez is inkább puszi volt. Majd ezután felegyenesedett, elmosolyodott és a karjaimba rogyott. Felcipeltem a szobájába és ledobtam az ágyra. Majd lefeküdtem én is.
Reggel én keltem fel hamarabb, mondjuk mire is számítottam. Lementem és elkezdtem reggelit készíteni, majd hallottam, ahogy Louis dübörögve lefelé jön a lépcsőn.

My Life With Louis Tomlinson (HUN)Where stories live. Discover now