19-dio

4.2K 133 14
                                    

Gledali smo film sa mamom, ali je ona bila umorna pa je otisla da spava. Luka i ja smo ostali da dovrsimo film. Lezali smo na kaucu, ja sam mu bila okrenuta ledjima a on me je grlio. Bili smo u udobnim trenerkama i pokriveni dekom.

Film se brzo zavrsio a mi smo bili gladni (svinje)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Film se brzo zavrsio a mi smo bili gladni (svinje). Bilo je kasno pa smo na prsticima otisli do kuhinje. Napravili smo pahuljice i brzo ih pojeli, bukvalno za dva minuta su nestale.

U hodniku Luka je krenuo u svoju sobu " hejj zar neces kod mene?" Napravila sam tuznu facu. Rastegao mi je obraze dok sam i dalje pucila usta.
" ne mogu ljepoto, znas da ujutru dolazi banda"
" ali kako cu zaspati bez tebe?"
Poljubio me i pustio obraze koji su vec utrnuli " ma ne brinem ja, zagrli samo svog medu. To je isto, jel da?"
"Mars bre Luka, ljuta sam"
Krenula sam ka sobi. "Stani bre, ljutko" uhvatio me je za ruku i okrenuo ka sebi.
Stavio je ruke na moje obraze i lagano me mazio "znas da bi ja najvise volio da smo zajedno, ali jos malo i recicemo im. Samo cekam pravi trenutak jer ni ja sam ne mogu vise da se krijem. Ne znas kolko bi zelio da mogu da te poljubim, zagrlim kada pozelim. Tako da samo jos malo i sve nase zelje ce se ostvariti. Vazno je da smo sada zajedno. Hajde sad"
Pomazio me po kosi i otvorio moja vrata. " laku noc bebo"
" laku noc"

Obukla sam svoju pidzamu i legla u krvet. Bila sam okruzena medvedicima ali opet nije to to. Fali mi njegov zagrljaj. Boze, kao da je na drugi kraj svijeta a ne u sobi preko puta.
Uzela sam telefon i listala nase slike iz luna parka. Ima preslatkih.

Ostavljam telefon i pokusavam da zaspim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ostavljam telefon i pokusavam da zaspim. Mislim da sam se okrenula na svaku mogucu stranu, ali i dalje ne mogu da zaspim. Ma zajebi ovo, ne mogu ja bez njega. Ustajem iz kreveta i lagano idem ka Lukinoj sobi.
Otvaram vrata " hej, spavas li?"
Cujem da se okrece prema vratima, nadam se da ga nisam probudila. " ne lutko,sta je bilo?" Prilazim ka njemu " ne mogu ja bez tebe, falis mi tamo" malo se nasmija i pomera se na drugu stranu praveci mjesta za mene. "dodi ljepoto" uvlacim se pod deku dok me on povlaci u zagrljaj " mazi me"
"Eh mazo moja"

 "dodi ljepoto" uvlacim se pod deku dok me on povlaci u zagrljaj " mazi me" "Eh mazo moja"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Luka POV.

Budim se i vidim Emu u mom zagrljaju. Prisjetim se njenog dolaska. Blago se nasmijem i posmatram moju slatkicu. Cak se i u snu smije. Zao mi je ali moram je probuditi, jer ubrzo dolaze.
Malo je prodrmam ali ne reaguje. Spavalica " hajde bebo moramo ustati, znas da ce sada stici" pocnem da je ceskam jer znam da to voli. Samo se okrenu jos vise ka meni i zagrli me " ne mogu". Ceskam je po kosi povremeno je ljubeci " hajde, moras"
Polako otvara oci i frkne " ufhh, zasto ne mogu da uzivam"
Okrenu se prema meni i poljubi me u obraz. Stala je ispred mene i samo me posmatra, zagledala se i ne pomera pogled. Uz to se smijeska
" sta, imam nesto na licu" jos vise se nasmija " ne, nemas"
Ovaj put se ja nasmijem " pa zasto me gledas tako"
" upijam tvoju ljepotu, tako si lijep"
" eh budalice,niko nije ljepsi od tebe. To zapamti" ustanem i krenem ka ormanu da se obucem. Okrenem se ka njoj " pomoc"
Ustane i prilazi ormaru. Malo se zagleda pa izvalci crne farmerke, bijelu majcu kratkih rukava i jaknicu. Daje mi sve to i uzima bijeli duks "ovo je za mene". Poljubim je u obraz, onako da se bas cuje. I krenem ka kupaoni.

Brzo sam se istusirao i obukao. Kada sam sve zavrsio krenuo sam kod Eme u sobu. Ulazim u sobu i vidim je kako posmatra nesto na telefonu. "Ej ajmo dolje" pogleda me i ustade "idemo"
Sisli smo dolje, Emina mama je pravila dorucak. "Dobro jutro" u isto vrijeme smo rekli sto nas je malo nasmijalo " sjedite djeco, ubrzo je gotovo"

Culo se zvono na vratima "ja cu" Ema je potrcala ka vratima i umalo pala jer se saplela. Krenuo sam za njom. Na vratima su bili Marko, Nikola i Andrija. Pozdravili smo se i sjeli da doruckujemo prelijepe vafle.
Okey, sada pocinje izazov.


Znam da je kratko ali htijela sam da napisem bar nesto. Jer u posljednje vrijeme nemam toliko vremena za pisanje. Ali konacno ce raspust, tako da tada ocekujte redovne nastavke.
Ly.






Novi živote, stižemWhere stories live. Discover now