51. rész ❤

168 14 12
                                    

Megint újabb két hetet hagyok a hátam mögött. Eseménydús volt, nem tagadom.
Szerintem én vonzom a halált... Viccet félretéve Bence apja elhunyt. Szívinfarktus, senki sem számított rá, ezért mindenkit megdöbbentett.
Bence találta meg a szobájában. Nagyon szerette az apját, ahogy ő is Bencét.
Lezajlott ez a temetes is, szörnyű volt, de jobban viseltem mint Fanniét. Persze Bence maga alatt volt, de igazából az óta nem szedte össze magát.
Mitöbb, megváltozott. Már nem az a fiú, akibe beleszerettem, ez már nem az a Bence. Már elgondolkodtam kettőnkön, de arra jutottam még nem szakítanák vele, ígyis rossz állapotban van, nem akarom mégjobban összetörni.
Rosz társaságba keveredett, iszik sőt még cigarettázik is. Erőszakos, és távolságtartó lett. Már alig beszélünk, nem hallgatja meg a problémámat, nem tölti velem a délutánt, sőt még telefonon sem hív. Csak én őt, de ebben az esetben sem mindig érem el. A bandájával zokott lógni a parkban, ott mindig megtalálom. Bár ami az igazság, én sem keresem olyan gyakram. Elvagyunk egymás nélkül, a saját társaságunkkal. Ő a barátaival, én a magánnyal, és a szomorúsággal. Jó barátok, nem tagadom, mindig velem vannak.
Itthon sem rózsás a helyzet. Apám megcsalta anyámat. Folyton veszekednek, de én már nehezen viselem amit művelnek. Bencéhez sem mehetek, mivel ő is erőszakos, itthon sem más a helyzet.
Bezárkózom a szobámba, és nem szólok senkihez. Bedugom a fülesemet, és indítom a zenét. Ez a legjobb megoldás, a zene megszünteti körülötted a világot, és nyújt egy újat.

Itt lenne a folytatás ❤
Izgalmak lesznek itt...
Mi a véleményetek? ☺

Új életem Buzás BencévelWhere stories live. Discover now