21. rész ❤

271 21 2
                                    

Leültünk az ágyamra, én fejemet Bence vállára hajtottam és elkezdtünk beszélgetni:
-Szofi, te mióta vagy szerelmes belém?-kérdezte miközben egyik kezével megfogta kezemet.
-Mikor első nap bementem a suliba már akkor megfogott benned valami, valamit éreztem, amit azelőtt senki iránt sem. Aztán napról napra kezdtem érzelmeket táplálni féled, de még magamnak sem mertem bevallani, nem hogy neked. Minél több időt töltöttem veled, annál jobban beléd estem, de úgy gondoltam nem lehetünk együtt, nem állok készen rá, vagy nem is tudom mit gondoltam.-kezdtem bele az elmúlt idő elmesélésére szemszögemből.
-Igazából én mindig reménykedtem hogy valamit érzel te is irántam, úgylátszik megérte.-nyomott egy puszit az arcomra.
-De Bence, ez után mi lesz?-kaptam fel fejem, hiszem nem olyan könnyen megy ez.
-Mi lenne, boldogan élünk majd együtt.-mondta lazán.
-Ez nem ilyen egyszerű, itt a családom, nem fogják olyan könnyem elfogadni, anyám még igen, de apám nem. Ott a te családod is, kitudja mit szólnának a kapcsolatunkhoz. Ott az iskola, mit szólnának a tanáraink, mikoz végigsétalunk kézenfogva a folyorsón? Mit szólnának az osztálytársaink, mikor egymás kezét fogva ülünk az osztályban? A rajongóid mit szólnának hozzám?-halmoztam el kérdésekkel Bencét.
-Nyugi Szofi, megoldjuk, a szüleim szeretni fognak, a tanáraink nem érdekelnek, az osztály elfogadja, a rajongók megszokják, hogy kapcsolatom van.-próbált nyugtatni, bár nem nagyon sikerült neki.
-Nem tudom, a rajongóid utálni fognak, hiszem elvettem tőlük a "férjüket". Lefognak ribancozni, és ugyanúgy az osztálytársaim is mivel most jöttem a osztályba, máris a legmenőbb fiúval jövök össze. Ez nekem sok lenne Bence.

Itt lenne a folytatás. ❤
Mi a véleményetek? 😉

Új életem Buzás BencévelWhere stories live. Discover now