22. rész ❤

257 19 4
                                    

-Akkor te mit szeretnél Szofi, mond már el-kérlelt, hiszem nem tudott kiigazodni rajtam.
-Én sem tudom, össze vagyok zavarodva, talán jobb lenne ha szimpla barátok lennénk.-hoztam fel az ötletet, bár tudom nem fogja elfogadni.
-Barátok? Ennyit jelentek egy barátot? Ennyit Szofi? Tudod mennyi barátnőm lehetene? Mennyi lány van oda értem? Tudod te hogy egyik sem érdekel, csakis te. Te Szofi.-kezdtett kiakadni magából Bence.
-Nem, nem egy barát vagy, de én ezt nem bírnám Bence. Először is itt a környezetembe utáljanak, majd az egész instagram engem ribancozzon, csak mert veled vagyok. Ennyit nem ér.-kezdtem el már zokogni a végén, de nekem ez sok lenne.
Hiszen az utóbbi idő nagyon megterhelő volt, a régi életem, a barátnőm, a suli, majd a költözés. Most egy kis nyugalomra vágyom, és úgyérzem kapcsolatban ez nem menne. Itt most választanom kellene: Ő vagy a nyugalom.
-Nem ér? Rendben Szofi. Csak annyira kérlek válasz, én vagy az unalmas életed! Dönts el melyik ér neked többet. Ha mellettem döntsz boldog leszek, de ha nem, elfogadom, és nem zavarlak többé, esküszöm hallani sem fogsz rólam eltünök az életedből-sorolta a lehetőségeket Bence, de a végére legördült egy könycsepp az arcán.
Istenem, ilyen fontos lennék neki? Képes még sírni is értem? Egy fiú nagyon ritkán sír, de ha sír, ott egy nehéz téma kell legyen, vagy egy nagyon fontos személy.
Ilyen fontos lennék neki?
-Bence, ne kérj ilyet tőlem, kérlek. Fontos vagy nekem, de hogy mondhatsz olyat ha nem téged választalak eltünsz? Kérlek adj egy kis időt, ez nem olyan egyszerű.-kerleltem, bár már előre sejtettem ez lesz.
-Legyen, holnap suli után választ várok.-mondta, majd megfogta a kilincset és elhagyta a szobám.
Lehet hogy ezzel az életemből is kisétált?

Itt lenne a folytatás ❤
Szerintetek hogy dönt Szofi?

Új életem Buzás BencévelWhere stories live. Discover now