29. rész ❤

217 19 6
                                    

~1 hónap múlva~

Már április elején járunk, az elmúlt hónapban nem igazán történt semmi érdekes. Bencét még jobban szeretem, olyan erős a szerelmünk, hogy ezt soha semmi nem választja szét.
Közben Fannival is szorosabb lett a barátságunk. Neki bármit elmondhatok, ha valami bajom van, ő segít, mindig mellettem van. A szüleim tudtnak a kapcsolatomról, és apám nehezen, de elfogadta. Az elmúlt hónap volt életetem legszebb időszaka. Az egészet a szerelmemmel töltöttem, és egy olyan barátnővel, aki sosem hagyna cserben.
Sok közös programunk volt volt hárman, de Bencével kettesben is sok helyen voltunk.
Nemsokára itt lesz Bence szülinapja, az ajándék mellé, még egy meglepetést tervezek neki: Elhívom Latyák Bencét, hátha újra összeáll a régi Stolen Beat. Azthiszem, ennek jobban örülne, mint az ajándéknak.
Úgy tervezem, rendezek neki egy bulit, és oda hivom el. Sőt Bence szülinapja után, lesz a Shawn Mendes koncert, amire szereztünk jegyet Fanninak is, ugyanis ő is nagyon szeretne jönni.

Ma hétfő van, a suliból már hazaértem, most várom Bencét, ugyanis ma moziba megyünk. Mivel nagyon szép az idő, ezért pink ruhát vettem fel egy szandállal.
Épp csengettek, ez Bence lesz.-indultam el az ajtó irányában.
-Szia szerelmem.-ugrottam nyakába.
-Szia baba, de gyönyörű vagy ma.-mért végig, majd megdicsérte kinézetemet.
Köszönöm, te is nagyon helyes vagy ma.-néztem rá mosolyogva.
-Indulhatunk?-váltott hirtelen témát.
-Persze, csagy veszem a táskámat.-indultam el a nappali irányába, ugyis oda már kikészítettem a táskámat.

Egy 20 perces séta után odaértünk a mozihoz, majd bementünk és megnéztünk egy általunk szimpatikusnak itékt filmet. Tetszett a film, csak a vége nem, ugyanis az egyik főszereplő meghalt.

Elindúltunk hazafele, mivel kellene tanuljunk is valamit. Úgy döntöttünk most Bence jön át hozzám. Általában együtt tanulunk, van mikor Bence jön hozzám, van mikor én megyek hozzá.

-Jöttünk!-kiáltottam szét a lakásban.
-Sziasztok .-üdvözült kedveseden anyám egem és Bencust.
-Anya mi megyünk fel.-mutattam a szobám fele.
-Renden Szofi. Ha szükségetek van valamire szóljatok.-mosolygott kedvesen rám. Látom rajta ő is nagyon boldog, hogy én boldog vagyok Bencével. Ez olyan jó érzés.
Felmentünk a szobámban, majd Bencét kiküldtem még átöltözök, ugyanis nem tanul az ember egy elegáns ruhában. Bence értetlenkedett miért kell kimennie, de kivonszolta magát.
Nekiáltunk a tanulásnak, azt kell mondjam együtt többet tudunk. Javultak a jegyeink is. Sőt Bence kijavította már az 1 -est is.
Egész későn végeztünk, Bencének haza kellett mennie, így egyedül maradtam. Sorozatot néztem, majd videóhívásoztam először Fannival, majd Bencével.
11 körül elnyomott az álom.

Itt lenne a következő rész ❤
Hogy tetszik? ☺

Új életem Buzás BencévelDonde viven las historias. Descúbrelo ahora