Hoofdstuk 30

279 5 2
                                    

P.o.v Lana
Het vliegtuig is geland en we stappen uit. Ik sta net op de grond en zie dat er een man en vrouw zwaaiend naar me toe komen gerent. Ik kijk wat beter en zie dat het mijn ouders zijn. Ik laat Ace zijn hand los en ren naar ze toe. Ik spring in hun armen en geef ze een knuffel. Ze geven me allebei een knuffel. We hebben een tijd staan te kletsen en ze hebben me alles duidelijk gemaakt waarom de mafia. Ik snap het nu en ik snap ook dat ze me niet lastig wilden vallen met dit gedoe en dat ze daarom me niks hebben verteld.

'Lana kijk eens daar.' wijst mijn moeder naar een groepje jongeren.
Ze staan allemaal te schreeuwen en zwaaien en ik zie dat het mijn vrienden zijn.
Ik ren naar ze toe en geef ze allemaal een knuffel.
'O Lana wat waren we geschrokken, je moet eens weten.' zegt Luca. Ik luister naar alles wat ze te vertellen hebben totdat ik iemand mijn naam hoor roepen.

'Lanaaaaaaa!!!'

'Sophie?' huh wat doet zij hier. Ik snap het even niet meer maar ik ren toch naar haar toe en we springen elkaar in de armen. Wij, de klunzen, vallen natuurlijk ook op de grond.
'Sophie wat doe jij hier?'
'Je ouders vertelden me het en ik ben direct op een vliegtuig gestapt om mee te helpen om jou te vinden.'
'Oh Sophie ik heb je zo erg gemist.'
'Ik jou ook.'

Ik geef haar weer een knuffel en voel dat er een paar tranen over mijn wangen rollen. Na nog even zo te hebben gestaan lopen Sophie en ik naar de rest. Ik ga naast Ace staan en hij geeft me een kus op mijn kruin. Iedereen kijkt ons verbaast aan.

'Uh nou jongens, dit is Ace, mijn vriendje.'
Iedereen begroet hem en stelt zich voor. Mijn vader stelt hem allemaal vragen en geeft hem daarna een goedkeurings knikje. Ik lach naar ze en loop er naar toe.

We hebben nog veel met iedereen gekletst en ik voel me al een stuk beter. Ace en ik zijn nu allen thuis. Ik kijk Ace aan en ik geef hem een kus. Hij pakt mijn wang vast en zoent me. Ik ga er helemaal in mee. Ik voel de vlinders in buik fladderen en ze geven me een heerlijk gevoel. Ace tilt me op en zonder de kus te verbreken lopen we naar boven. Hij loopt naar zijn kamer en legt me voorzichtig neer op bed. En ja van het een komt het andere.

~in de morgen~
Ik lig naast Ace en hij slaapt nog. Ik voel me geweldig. Dit is wat ik wil. Gelukkig zijn samen met Ace.

~~~~~~~~~~~~
455 woorden
Hij is kort maar ja.
Nog iets van 2 hoofdstukken en dan is het klaar:/

De stedentripWhere stories live. Discover now