Hoofdstuk 14

354 8 0
                                    

Ik word wakker met knallende koppijn en zie dat er een glas water met paracetamol naast mijn bed staat. Ace zal die vast wel neergezet hebben nadat ik zo laat thuis kwam gisteren. Ik drink snel het water met paracetamol op en trek een vies gezicht. Ieuwl wat smaken die dingen toch vies. Ik stap langzaam uit bed want ik heb nog steeds koppijn en ik loop naar de badkamer. Ik zet de douche aan en ik ga eronder staan. Ik voel mijn spieren ontspannen door het warme water en ik voel me al een beetje beter. Na nog even zo te hebben gestaan stap ik uit de douche en kleed me aan. Ik heb geen zin om iets te doen vandaag dus dat wordt een jogging broek en trui. Ik loop naar beneden en ik zit wat op mijn telefoon. Ik loop naar de keuken en pak wat eten. Ik zie nu pas dat het al 13.00 uur is dus eigenlijk is dit mijn middag eten. Och ja. Ik pak mijn kom yoghurt van de tafel en loop naar de kamer om wat Netflix te kijken.

Ik ben net klaar met mijn serie en bedacht me net dat ik nog nooit heb gezwommen in dit huis. Ik trek snel mijn zwemkleren aan en ren met mijn handdoek naar het zwembad. Ik gooi mijn handdoek op een stoel en spring zonder om me heen te kijken in het zwembad. Ik open mijn ogen als ik weer omhoog kom en ik zie zes paar ogen me geamuseerd aankijken. Ik schrik me kapot maar houd nog net een gilletje tegen. 'Oh uh ik had jullie niet gezien' zeg ik tegen Ace en zijn vrienden. 'Wij jou wel hoor.' zegt een van Ace's vrienden waar ik de naam al van ben vergeten met een vieze knipoog. 'Ieuwl bah pedo' denk ik. Ik zie Ace lachen en ik verzink even in zijn mooie ogen. 'Lana Lana' zegt Sam en hij zwaait met zijn handen voor mijn gezicht. Ik kom uit mijn trans en zie al de jongens lachen. Ik voel mijn wangen gewoon rood worden. 'Hey Sam kom eens.' zeg ik. Hij loopt naar het begin van het zwembad en ik trek hem erin. Hij komt weer boven water en de rest ligt allemaal in een deuk. Dit was misschien niet zo'n goed plan voor mij want Sam komt mij achter na gerent en probeert me onder water te drukken. Ik ren gillend weg maar ik kom niet vooruit in het water. Voordat ik het door heb lig ik al weer onder water. Lachend zwem ik weer naar boven. 'Kom jongens, hoe meer zielen hoe meer vreugd zegt mijn moeder altijd.' roep ik naar het groepje jongens dat me lachend aankijkt en voordat ik het doorheb springen ze allemaal in het zwembad. 'Bommetje!' hoor ik Ace nog roepen voordat ik omver wordt geblazen met al het water. Ik voel Alexandro mij nat spetteren en ik begin hem terug nat te spetteren. Ik snap het nut er niet van want je zit in een zwembad met water en je bent toch al nat maar toch is het wel leuk.

De jongens en ik hebben nog lang in het zwembad gezeten. We hebben toen pizza bestelt en daarna wilden de jongens gaan gamen dus ging ik maar mee en ik moest van ze proberen FIFA te spelen. Ik kon der helemaal niks van maar ik heb toch Ace ingemaakt ook al denk ik dat hij me heeft laten winnen. Dat maakt niet uit ik heb toch gewonnen. Daarna had ik besloten om met z'n alle film te gaan kijken in de filmkamer in dit huis. De jongens wilden natuurlijk weer een horror film maar ik heb hard gevochten voor mijn rechten en we zijn nu dus ook een comedy aan het kijken. Ik zit naast Ace en ik voel dat hij zijn arm om me heen slaat. Ik kruip snel tegen hem aan en kijk omhoog. Hij kijkt me lachend aan en ik lach verliefd terug. Ik draai me weer terug naar de film maar voel dat het al laat is. Ik sluit mijn ogen en val langzaam in slaap door de rustgevende hartslag van Ace.

~~~~~~~~~~~
700 woorden
❤️

De stedentripWhere stories live. Discover now