Hoofdstuk 9

381 9 1
                                    

Ik ben net wakker geworden in mijn hemels bed en wil me omdraaien maar ik zie dat het al weer laat is dus ik stap snel uit bed. Ik douche me snel en doe wat kleren aan. Vandaag gaan we met school naar het strand en ik heb er best wel zin in. Ik pak snel mijn bikini en duw het in een tas. Ik heb een leuke witte met rode strepen:

Ik ren naar onder en eet snel wat ontbijt totdat ik me besef dat ik helemaal geen idee heb hoe ik bij het strand moet komen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ren naar onder en eet snel wat ontbijt totdat ik me besef dat ik helemaal geen idee heb hoe ik bij het strand moet komen. Ik pak mijn plattegrond erbij (ja ik weet de weg echt nog niet) en loop naar Ace's kamer. Ik klop aan en zonder te wachten open ik de deur. Ik doe direct mijn handen voor mijn ogen want voor me staat Ace met een ontbloot bovenlijf. "Heb je nog nooit een jongen gezien met een sixpack?" Vraagt Ace.  "Tuurlijk wel" zeg ik. "Maar ik werd er toen niet nerveus van". floepte eruit zonder dat ik het eigenlijk wilde. "Wat zei je?" vraagt Ace met een grote grijns op zijn gezicht. "Ah dat heb je echt wel gehoord" zeg ik. "Uh ik moet maar eens gaan" en ik wil me al omdraaien tot ik besef waarvoor ik ook al weer hier naar toe kwam. "Oh ja weet je hoe ik bij het strand kan komen?" vraag ik aan Ace. "Ja vraag maar gewoon aan Leonardo of hij je brengt. Hij weet de weg toch wel." zegt Ace. "Oke thanks" zeg ik en loop weg.

Ik kom aan bij het strand en zeg Leonardo gedag. Ik zie mensen van mijn school me allemaal verbaast aankijken en ik glimlach breed terug. Ik loop naar Luca toe en geef hem een knuffel net zo als de rest van ons groepje. "Hey allemaal hoe is jullie gezin?" vraag ik. "Die van ons zijn allemaal leuk maar wij willen wel weten waar jij vandaan komt met een chauffeur." vraagt Piper me. "Nou ik zit dus bij een stinkend rijk gezin met een hotte zoon. Man wat is hij hot. Maar ja even verder, ik zit dus nu in een super groot huis en ja dat is het dus eigenlijk wel." Vertel ik. Iedereen kijkt me een beetje verbaast aan en dan hoor ik iemand lachen. Jake staat met tranen in zijn ogen me uit te lachen. "Wat is er met jou aan de hand?" vraag ik hem. "Jij ahahaahh jij praat alsof je al helemaal ahahahah verliefd bent op die gast!" zegt hij tussen zijn luchtbuien door. Ik draai met mijn ogen maar ik voel mijn wangen toch wel rood worden. Ben ik echt al op hem verlieft? Hij is wel hot en aardig maar ik ken hem pas 1 dag dus ik weet het nog niet. "Uh dat boeit niet jongens, ik wil zwemmen" roep ik. Iedereen juicht en we trekken allemaal onze zwem kleren aan. "Oke 3 2 1 wie het laatste in het water is is een geklutst ei" roept Luca, nadat begint iedereen als een gek te rennen. Ik ren zo hard als ik kan en kom dus ook als eerste aan in de zee. De rest volgt en Piper komt als laatste aan. Luca rent meteen op haar af en duwt haar onder water. Ze komt weer boven en ik zie haar en Luca elkaar aankijken met een twinkeling in hun ogen. "Oeh" roep ik. "Luca en Piper zaten op de trap...." maar ik kan niet verder zingen want ik wordt al onder geduwt door Luca. Lachend kom ik weer boven water en nu ben ik degene die Luca onder water duwt. Zo hebben we de hele dag nog op het strand besteed. Nadat iedereen klaar was op het strand zijn we met de school gaan barbecueën. Het was heel gezellig want meneer kakzak lag ziek op bed dus ik heb me gewoon lekker kunnen laten gaan. Nadat de barbecue klaar was en ik al mijn vrienden dag heb gezegd heb ik Leonardo gebeld. Nu zit ik weer in de auto op weg naar de villa. Na een klein kwartiertje zijn we er en ik ben meteen naar boven gelopen. Ik kom net onder douche vandaan want overal zat zand. Ik ga denk ik wel al slapen want ik ben dood op.

~~~~~~~~~~~~
719 woorden
:)

De stedentripWhere stories live. Discover now