Hoofdstuk 4

449 12 4
                                    

Vandaag is het zover. Nee we gaan nog niet naar de geheime bestemming met school, nee. Dat is pas overmorgen. Vandaag is het feestje van het jaar. Elk jaar geven Neil en zijn vrienden een feest en ze nodigen bijna de hele school uit. Ik heb er zin niet omdat Neil er is maar gewoon om gezellig samen te feesten met mijn vrienden en om te zuipen.
Het feest begint pas over een uur maar ik ben al bijna klaar. Ik heb al gedoucht en mijn hele lichaam geschoren. Ik heb mijn haar al gekruld:

 Ik heb mijn haar al gekruld:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Lekker los daar houd ik van. En ik heb mijn jurkje ook al aan: hij is zwart met wit en heeft een mooie strik op de achterkant, hij is niet te bloot of te kort maar wel gewoon leuk. Het thema van het feestje was namelijk zo sexy mogelijk. Ja dat gaat dus niet gebeuren maar ik heb het geprobeerd.

Ik ben nu nog bezig met mijn make up

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ben nu nog bezig met mijn make up. Dat is iets wat ik echt leuk vind om te doen, ik wil ook graag later iets doen met make up of kleding ontwerpen. Ik heb gewoon wat geprobeerd en ik vind het ook nog eens goed gelukt:

Ik ben nu nog aan het wachten tot Sophie, Jake en Luca mij komen ophalen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ben nu nog aan het wachten tot Sophie, Jake en Luca mij komen ophalen. Piper en Jase gaan niet mee want hun houden niet zo van feestjes. Dat kan maar ik vind ze geweldig. Ik ben nu ook helemaal happy mee aan het zingen met het nieuwe liedje van Ariana Grande. Ik hoop da de buren me niet horen want ik heb de muziek aan staan op alle boxen in het huis. Het staat hard maar ik kan nog net horen dat de bel gaat. Ik ga naar onder en doe gewoon zingend de deur open. Gelukkig stonden Sophie, Jake en Luca er want anders hadden mensen me wel voor gek verklaard. Ze kijken me wel aan alsof ik gek ben maar ja. Ik laat ze snel binnen want het is nog steeds niet warm buiten in oktober. Man wat wil ik de zomer terug. "Ik ga even mijn schoenen aan doen dan kunnen we gaan" zeg ik tegen mijn vrienden. Ze laten allemaal een kreetje horen dat het goed is. Dus ik ren naar de kleding kast en pak een paar hakken, en een extra paar sneakers want ik overleef het echt niet de hele avond op hakken. Ik ren (als je het rennen kan noemen) op mijn hakken naar de rest en we gaan richting het huis van Neil. Sophie's moeder bracht ons want ze wilden niet dat we straks niet thuis komen als we helemaal dronken zijn. Dus er is geen bob vandaag. We rijden de straat in van Neils huis en je hoort de muziek al van ver weg. We stappen uit en zeggen de moeder van Sophie gedag. Ik loop met Sophie al vast naar binnen want de jongens kwamen weer wat vrienden tegen en het ruikt al helemaal naar zweet en alcohol. Sophie trekt me mee naar de bar en we pakken direct een drankje. Met alcohol ja, ik ben toch allen thuis dus geen ouders die mij iets kunnen zeggen. Sophie en ik gaan na een paar drankjes naar de dansvloer en ik voel me al wat losser bewegen. Na een tijdje voel ik iemand in mijn nek hijgen. Ik draai me om en daar staat meneer ego. "Hoi Neil wat moet je" zeg ik. "Jou" fluistert hij in mijn oor. Bah ik krijg weer rillingen en ik wordt er al helemaal geïrriteerd van. Plots voel ik zijn handen op mijn heupen. Ik sta verschrikt stil. "Wat zie je er lekker uit tijgertje van me" hoor ik hem zeggen. Ik ruk me uit zijn greep en geef hem een geïrriteerde blik. Hij grijnst breed en ik loop snel weg. Op mijn weg naar de bar trek ik Sophie mee. "Ik heb drank nodig" zeg ik haar. Ze knikt blij en we lopen naar de bar.
Nu 2 uur later ben ik helemaal dronken. Ik sta weer te dansen en ik voel iemands lichaam achter me maar ik negeer het want daar heb ik nu geen aandacht voor. Tot dat ik weet iemands handen heel stevig op mijn heupen voel. "Kom jij maar eens even mee"

~~~~~~~~~~~~~~
720 woorden
Nieuw hoofdstukje
Xx Laura

De stedentripWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu