~Hoofdstuk 2~

328 15 7
                                    

Ik ren naar Isa' s badkamer, (ja ze heeft een eigen badkamer en ik ben er zo jaloers op!) en pak een bekertje. Ik vul het met water en langzaam loop ik richting Isa. Ze ligt er nog, gelukkig!

Zachtjes loop ik naar d'r toe en als ik na een lange tocht door de kamer (zo groot is de kamer, misschien overdrijf ik een beetje, maar shhhht) kom ik bij het bed aan. Ik tel heel zacht af. 'Één, twee...', zacht gesnurk onderbreekt me, hoe durft ze! Mijn evil laugh grijns (ik weet niet hoe het heet, dus noem ik het maar zo) wordt nog groter.

'Drie!' zeg ik iets harder en ik gooi de beker over Isa heen, het water dan, zonder de beker... Ze ziet er best schattig uit als ze slaapt, maar als ze wakker i..... 'V*RDOMME' schreeuwt ze als ze omhoog schiet en mij in een deuk ziet liggen. 'Brook... moest dit nou' vervolgt ze haar zin, alleen nu iets rustiger.

Ondertussen lig ik op de grond van het lachen. 'Wat is hier grappig aan' vraagt ze op een serieuze toon, maar ergens zie ik dat ze d'r lach in moet houden.

Na nog 5 minuten lachen, geef ik antwoord 'Je h- had je gezicht moeten zien' zeg ik, nog half snikkend. 'Het is jammer dat ik het niet had opgenomen..'. Verder kom ik niet, want als ik d'r uitgelopen mascara zie, begin ik weer te lachen. 'Iess, ik denk dat je even je make-up moet bijwerken.' Terwijl ik dit zeg springt ze van het bed af en rent naar de badkamer.

Als ze voor de spiegel staat, schreeuwt ze meteen: 'OW MY GOD'. En als ik dit hoor kan ik het gewoon niet weerstaan en schreeuw er achteraan: 'LOOK AT HER BUTT!'. Ik vind het gewoon een geweldige zin!

'Nee Brook, dit is serieus een ramp.' Ik rol met m'n ogen en loop richting de badkamer. Waar ik achter de deur, via de spiegel, Isa zie staan met een beker water... ja ze is niet zo slim, ze bedenkt niet dat ik d'r kan zien via de spiegel. Ik ren naar mijn tas en haal er een ijskoud flesje water uit. Ik giet het in de beker die hier nog stond en ik loop richting de badkamer. Als ik zie dat Isa in de aanval gaat gooi ik het water in d'r gezicht. Ze gilt het uit en omdat ze zo erg schrikt, laat ze het water vallen. Ik lig weer dubbel van het lachen en dit keer komen er zelfs tranen in mijn ogen. 'I got ya, bitch' zeg ik tussen het lachen door.

Zo gaat het nog een tijdje door, ondertussen zitten we aan ons huiswerk, waar we heel erg goed mee bezig zijn. En dan vooral Wiskunde! (proef het sarcasme)

Als we eindelijk 'klaar' zijn met ons huiswerk, worden we geroepen door de moeder van Isa. Het eten is klaar! Isa en ik kijken elkaar aan. We staan tegelijkertijd op en rennen naar beneden. Voordat je je afvraagt waarom we hier zo'n wedstrijdje van maken, hier zijn de redenen:

1. De moeder van Isa kan goddelijk koken (ook niet zo raar als je een 5 sterren restaurant bezit in het midden van de stad)

2. WE LOVE FOOD!! (wie houd er nou niet van eten...)

3. We hebben random buien en dan doen we dit.

Het eten is heerlijk, ze hebben hier altijd het voorgerecht en het nagerecht. Ik mag geen eten en toetje zeggen, niemand trouwens, want dan wordt je raar aan gekeken. Dat wil je niet weten. Na het 'voorgerecht en nagerecht' rennen we naar boven en maken ons klaar om te slapen. Maar als Isa in haar kingsize bed stap, springt ze er snel weer uit. 'Het. Is. Nog. Nat.' Zegt ze hysterisch. Snel verschonen we het bed en springen er dan in. We kletsen nog even en snel daarna vallen we inslaap.

-droom-

Ik loop door het bos. Ik hoor mijn naam van alle kanten afkomen. Ik herken alle stemmen, wat nogal weird is. Dat heb ik Nooit in een droom! Al snel kom ik terug bij een plek met allemaal tenten. Er zitten mensen rond het kampvuur, het zijn mensen uit mijn klas en onze mentor. Ze kijken me geschrokken aan. Wat zou er aan de hand zijn? 'Ehmm mag ik vragen wat hier aan de hand is' vraag ik zo zacht mogelijk en eigenlijk verwacht ik geen antwoord. Mvr. Baker komt op me af lopen. Ze legt haar handen op mijn schouders. En het enige wat zegt, ook meteen het ergste wat ze zegt: 'Brooklyn' zegt ze en terwijl ze dat zegt spookt er door me heen dat ze me niet bij m'n achternaam noemt. 'Brooklyn' zegt ze nog een keer. 'Zeg het nou gewoon' snauw ik. 'Brooklyn, je moet naar.... Het ziekenhuis' zegt ze zachtjes. Ik HAAT het ziekenhuis, de naalden, de dokters, de kamers, ALLES! En op dat moment wordt alles zwart...

-einde droom-

Ik schrik helemaal bezweet wakker en ik voel de aanwezigheid van meerdere mensen. Ik ga rechtop zitten en kijk in de ogen van elk familielid van Isa. Mr. en mvr. Wilson, Jennifer, James (de tweelingbroer van Isa, hij is Hot!) en Isa.

Okaay... dit is een beetje Awkward......

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[A/N] Okay, Haaaai. Hier was weer een nieuw hoofdstukje... ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden. Maar ik zit met een probleem... ik heb geen namen-inspiratie, of hoe je het ook schrijft. Maar ik heb dus geen ideeën voor namen...

Comment ff een paar jongens en meisjes namen, het liefst voornaam en achternaam. En als het kan ook Amerikaans, maar Nederlands mag ook gewoon.

En dan nog iets...

Een vriendin van me is net zoals ik net begonnen met een boek. Het gaat over een meisje, ze is een echte nobody op school. Ze wordt gepest. Maar als ze in haar dagboek schrijft veranderd alles...

Het boek is geschreven door @jonnaaxx, en het boek heet Dear diary...

Lees het alsjeblieeeft voor me, het is echt goed!

Dan heb ik niks meer te zeggen, dus..

Vote/ Comment/ Follow

Byebyeee

Lucky me...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu