Capitolul 34

238 15 0
                                    

ANDREEA
Au trecut 2 zile de la cearta Cătălinei cu Erick din cauza javrei de Alice. Din nou se baga in relațiile celorlalți. Nu o suport. După ce mi-a povestit Cătălina, am decis să vorbesc cu Erick pentru a mi spune ce s a întâmplat în acea zi. După ceea ce mi a povestit, mi am dat seama că totul a fost o mare neînțelegere: Erick a ajutat o pe Alice să scape de un hoț, dar din păcate Cătălina a interpretat totul greșit. Pentru a i împăca am un plan perfect, ce poate fi mai frumos decât o împăcare pe scena, exact cum au si ajuns impreuna. Mă pregătesc să merg la aeroport ca să l astept pe Erick, dar când sa ies din cameră apare Cătălina. Minunat, acum ce inventez ? Nici nu apuc să ma gândesc la ceva pentru că mă vede.
C:Neata! Cum ai dormit ?
A:Nu prea bine, mă doare capul si acum ma duc la farmacie ca să mi cumpăr ceva. Ce idee bună mi a venit ! Sunt un geniu!
C:Stai ca merg cu tine ! Si brusc geniul meu dispare. Nu poate să vină cu mine. Gândește, Gândește, nimic !
A:Nu e nevoie, mă descurc !
C:Nu, nu te las singură, dacă ți se face rău pe drum ?
A: Cătă, nu e nevoie pentru că ..... Si apare salvatorul meu, nu pot să cred că nu mi a spus că vine, dar acum nu mai contează.
J:Merg eu cu ea ! Spune iubitul meu.
C:Ceva se întâmplă ! Ce îmi ascundeți ?
A:Nimic, nu mai fi paranoică !
C:Nu sunt, doar ca mi se pare ciudat ca ti a venit iubitul si la ora asta, atat de dimineață
J:Nu e nimic ciudat, doar că imi era foarte dor de ea și nu mai putea nici măcar o secunda să stau departe de ea. Chiar am un iubit care chiar se pricepe cu vorbele.
C:Ce drăguț din partea ta Joel !
J: Mulțumesc, ea e inspirația mea în fiecare zi !
Încet încet ne îndepărtăm de Cătălina si plecam spre aeroport pentru a ne întâlni cu Erick. Cred că pe drum i am mulțumit lui Joel de peste 10 ori. După mai bine de 15 minute am ajuns la aeroport si, se pare că Erick deja coborâse din avion.
E: Bună ! Ce faceți ?
A+J: Buna ! Suntem bine
A:Întrebarea mai buna este cum ești tu ?
E: Nu foarte bine, dar după ce mă va ierta Cătălina ,dacă mă va ierta voi fi super bine.
A:Dacă faci exact ce ti am spus , te va ierta, crede ma !
I am explicat lui Erick ceea ce trebuia să facă și , spre surprinderea mea nu a avut nimic de obiectat. Wow, se pare că Erick nu e un băiat care se teme de căsătorie. Sunt mandra de el. Am plecat spre locul unde urma să am concertul împreună cu fetele, pentru a pregăti locul. Apoi, în cea mai mare viteză m am întors la hotel pentru a mă schimba si după pentru a pleca spre concert. Ajung destul de repede, dar fetele erau deja gata pentru a urca pe scena, eu mai având nevoie de microfon. Urcam pe scena si ii observ pe băieți intr un colț, camuflati. Zâmbesc in sinea mea apoi începem concertul. Am început cu melodiile noului album: Strip, Told You so, The cure si am terminat cu Only You, la care din păcate Cătălina a izbucnit în plâns la partea ei, dar, așa cum m a susținut ea pe mine când am ramas fără voce pe scena, așa o fac si eu acum. Îmi mulțumește, iar la sfârșitul cântecului ii fac semn lui Erick să urce pe scenă. În momentul în care Erick a urcat, Cătălina era cu spatele,iar când s a întors și l a văzut pe Erick în genunchi cerând o în căsătorie a început sa plângă iar.
E: Cătă, stiu ca nu vrei sa ma mai vezi după ce s a întâmplat în ziua aia, dar eu nu pot trăi fără tine. Vreau sa ti spun că nu te am înșelat. In ziua aia Alice era la mine în apartament pentru că am salvat o de un hoț si cum era foarte speriata i am zis sa urce pentru a si reveni. Spune mi ca ma crezi te rog !

Cătălina începe să asimileze toate informațiile aflate iar, după da din cap, semn că îl crede. În momentul ăla mi s a luat o piatră de pe inimă.

E: Acum, ca ma crezi,. Cătălina, vrei sa te căsătorești cu mine ? M ai face si mai fericit decât ma faci .
C:Da vreau sa ma căsătoresc cu tine si Iartă mă ca nu te am ascultat si ca n am avut încredere în tine.
E:Te iert pentru că te iubesc prea mult si pentru faptul ca in scurt timp îmi vei deveni soție ! Ii spune el zâmbind. Ea îi răspunde în același mod si după îl îmbrățișează. Publicul rămâne fără cuvinte si după începe sa strige: KISS,KISS ! Cei doi le fac pe plac. Sunt atat de drăguți împreună. Am fost un adevărat Cupidon. Sunt mândră de mine ! După ce se termina concertul Erick si Cătălina se duc pentru a si sărbători împăcarea, iar eu si cu Joel mergem la mine acasă. Cum intru in casa ma trântesc pe canapea, iar Joel face si el la fel ,apoi ma îmbrățișează și ma săruta pe frunte. Se instalează o liniște ciudată pe care Joel o rupe la un moment dat.
J:Iubito, ti a plăcut cum a cerut o Erick in căsătorie pe Cătă ?
A:Cum sa nu mi placa daca eu am avut ideea asta ? Spun eu amuzată.
J:Deci asa ti ai imaginat momentul în care te voi cere in căsătorie?
A:La un moment dat ,dar acum nu m am mai gândit. De ce, ai vreo intenție?
J:Hmmm, poate! Spune asta si ma săruta si ma strânge mai tare la piept.
Liniștea se instalează iar in apartament, iar cand vreau sa o rup, Joel deja adormise. Zâmbesc și il sărut pe obraz apoi imi pun capul pe pieptul lui si il îmbrățișez. Si la câteva minute adorm si eu.

Tatuajul MeuWhere stories live. Discover now