Capitolul 11

314 16 0
                                    

ANDREEA
Au trecut deja 5 luni de când mă aflu în clinica de reabilitare. Fetele vin zilnic să mă vada, chiar cred ca toată această situatie neplăcută ne a apropriat mai mult. În tot acest timp am compus o multitudine de cântece triste și nu numai :Nobody like You,love me or leave me,secret love song, Little me, only You, no more sad songs,think about us, the cure,american boy,lightning,this four walls si power(doar o mică parte). Cat despre cum mă simt ? Încerc să par bine,desi nu sunt,faptul ca am compus m a eliberat intr un fel. Cu fiecare cuvânt așternut pe hârtie simțeam cum durerea dădea impresia ca dispărea si se transforma în inspirație . Trupa are nevoie de cântece noi,fie ele triste sau nu.Cat despre inima mea, e la fel de frântă,dar măcar e hotărâtă să nu mai sufere. Deși ,tot ceea ce am trăit împreună va rămâne tatuat în inima mea pentru totdeauna,dar va fi doar o amintire a ceea ce ar fi putut fi si nu a fost. La un moment dat aud cum cineva bate la usa. Rămân surprinsă să l vad pe tata. Sar din pat și l strâng tare in brațe, nu l mai văzusem de jumătate de an din cauza turneului său prin Europa si Asia.
Ad:Cum se simte prințesa mea astăzi?
A:Sunt bine tati! Ii raspund ca un copil mic.
Ad:Mă bucur să aud asta! Cred că ai stat cam mult aici. A venit timpul să te întorci pe scena unde îți e locul si sa le dai peste nas tuturor celor care au spus că nu mai ai voce. Iar cât despre băiatul ăla ,își va da singur seama că a pierdut cea mai buna fata de pe planetă!
A:Ai dreptate,a venit timpul să mi iau locul înapoi si sa i arat lui Joel ca nu ma mai interesează persoana lui!
Ad:Așa se vorbește ! Ești gata de plecare ?
A:Mai pregatita ca niciodată! Mă duc să mă schimb
Ad:Te aștept!
M am dus la baie pentru a mă schimba. Cand mă întorc îl văd pe tata ca îmi citește cantecele compuse.
Ad:Foarte bune melodii! Nu știam ca poți compune atât de frumos !
A:Mă bucur ca ti plac! Toată situația asta m a ajutat să pot crea atât de mult . Se pare că a avut si o parte buna toată situația asta,m a ajutat la compus.
Ad:Chiar sunt cele mai bune cântece ale tale!
A:Mulțumesc !
Ad:Hai să mergem, fetele și mama ta ne așteaptă acasă ,au o surpriză pentru tine din câte știu eu!
A:Ce mai așteptăm ? Sa mergem !
Am plecat imediat de la clinică,iar după 20 de minute am ajuns acasă la mama,unde mă aștepta împreună cu fetele . Cum am intrat pe ușa ,au sărit pe mine toate si m au îmbrățișat . Mă simțeam iubita ,iar faptul ca mi au dus dorul m a făcut să mă simt si mai bine . Am aflat că peste 2 luni avem o prezentare,iar din câte știu eu nu avem niciun cântec nou înregistrat .
A:Fetelor,noi nu avem niciun cântec nou !
C:Noi trei am compus 2 cântece noi,iar tatăl tău ne a spus că tu ai scris cam 10 cântece noi.
A:Așa i,dar nu am linia melodică.
V:O să avem timp să facem asta împreună ,dar momentan noi vrem să ți arătăm cele 2 cântece compuse de noi pentru tine .
Când am auzit că au compus cele 2 cântece gandindu se la mine,mi au dat lacrimile. Ele au venit spre mine si m-au îmbrățișat
A:Asta era surpriza nu?
N:Da ,asta era. Dar va trebui să fii cuminte cu acutele tale. Ne am înțeles ? Spune Nicole serioasa,iar eu afirm dând din cap.
N:Bun,acum să ți arătăm cântecele! Se numesc CHANGE YOUR LIFE si TOLD YOU SO.
Citesc versurile si îmi dau seama cât de mult îmi descriu toată perioada mea proasta. Le îmbrățișez strâns și după începem să cantam împreună. Îmi era atât de dor de momentul ăsta . Observ că vocea mea e vizibil schimbata dar în bine din punctul meu de vedere,simt ca e mai puternică. Dar încă trebuie protejată .Abia aștept concertul sa le arăt că am revenit,iar ca JUST US nu s a destrămat doar a devenit mai apropriată ca niciodată .

Tatuajul MeuWhere stories live. Discover now