Capitolul 9

336 17 0
                                    

ANDREEA
În sfârșit plec din acest spital, prea mult timp intr o camera fara televizor . Astăzi este si finala concursului și va trebui să o conving pe Cătălina să vină cu mine,dar înainte vom avea o discuție foarte importantă legată de faptul că nu mi a spus că l place pe Erick a trebuit să mi dau eu seama. Vorbeam de lup si lupul la usa.
C:Hei,ce faci? Pregătită de plecare?
A:Da normal, am stat închisă aici mai mult de 24 de ore.
C:Pai atunci sa mergem!
A:Stai așa! Nu te grăbi ! Nu ai ceva sa mi spui?
C:Legat de ?
A:Cum adica legat de ce ? Numele Erick îți spune ceva ? Cum a auzit numele lui s a înroșit ,inca un semn că l place. Of dragostea asta!
C:Pai ... Îmi place de el!
A:În sfârșit îmi spui! Cam greu sora mea! Dar te iert
C:Îmi pare rău că nu ti am zis de mai devreme,doar ca nu știam exact ceea ce simt pentru el .
A:Stai liniștită ! Azi o sa te lamuresti în totalitate în legătură cu ceea ce simți pentru el
C:Nu inteleg!
A:Azi are finala concursului și vom merge sa l susținem ! Simplu ! Nu accept un "nu" ca răspuns !
C:Bine fie!
A:Pe cine crezi tu ca păcălești ? Stiu ca mori de nerăbdare ca să l vezi
C:...
A:Vezi? Nici nu poți sa negi! Spun asta râzând
C:Parcă plecam !
A:Of ce dragut te ai emoționat ,as mai râde de tine dar vreau sa plec odată din spitalul asta blestemat !
C:Pai să mergem atunci !
După 20 de minute ajungem acasă,iar eu mă apuc să mi caut o rochie pentru finala la fel face si Cătălina. După lungi si grele căutări găsim ținutele perfecte.

 După lungi si grele căutări găsim ținutele perfecte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

La ora 20 plecăm spre concurs. La intrare ne întâlnim cu Erick care zâmbește imediat cum îmi zărește prietena. Cat timp ei vorbesc eu mă strecor în sala in căutarea locurilor cu numerele 20 si 21. Mă așez si îmi astept prietena care se cam lasă asteptata. Decid să nu o caut. După 10 minute apare si ea cu un mare zâmbet pe față.
A:Ce s a întâmplat după ce am plecat ? Intreb eu curiosa
C: Păi, mi a zis ca ma place si m a invitat sa ieșim mâine!
A:Presupun ca ai acceptat nu?
C:Da normal
A:Aleiula,l ai cam chinuit ,l ai facut si cățel !
Cătălina începe să râdă zgomotos,iar ceilalți prezenți își intorc privirea spre noi. Ii dau o palmă peste umăr și se oprește din râs. După cateva minute începe finala. Primul pe scena este Zabdiel ,apoi Richard,urmat de Christopher. Din păcate după el urmează Joel,nu stiu cum o să reacționez când o să l vad. Sper sa nu sar la gâtul lui si sa l sugrum.
După 20 de minute
Acum urca pe scena Joel ,sper ca nu știe că sunt aici. Începe să cânte un cântec pe care obișnuia să mi l cânte și mie. Simt cum lacrimile incep să mi curgă pe obraz. Reușesc să mi le șterg,nu vreau sa fiu văzută plângând. La jumătatea cântecului ma ridic si ma duc la baie pentru ca nu mai rezistam sa l văd și să nu pot sa l imbratisez. Era atât de dur pentru mine. Oare voi reuși sa l uit vreodată ? Pentru moment nu cred. Singurul moment când nu m am gândit la el a fost cand eram sub influenta drogurilor. Stiu ca nu e bine dar o voi face,vreau doar sa l uit,nu contează modul prin care o fac . După 5 minute reușesc să mă calmez si sa ma întorc pe scaun. Din fericire a terminat prezentarea.

Acum e rândul lui Erick. O văd foarte emoționată pe Cătălina si de asemenea foarte fericita parcă ar știi ce se va întâmpla . Erick urca pe scena si spune ca va dedica acest cântec fetei care i a furat somnul. Apoi o strigă pe Cătălina să urce pe scenă alături de el. Împinsă de mine o face deși tremura toată.

Dupa ce cântă CUANDO ME ENAMORO, o ia de mână și îi spune.
E:Cătălina ,ești cea mai frumoasa fata din lumea asta,esti unica,ti am mai spus că te plac dar nu te am intrebat dacă vrei să fii iubita mea. Stiu ca probabil nu ai incredere în mine pentru ceea ce s a întâmplat între Andreea si Joel,dar asta nu trebuie să ne afecteze si pe noi. Deci,vrei să fii iubita mea?
C:Da vreau!
Erick a luat o în brate si a sărutat o pe obraz. Buna alegere pentru ca prietena mea e de părere că dacă te sărută din prima pe gură nu vrea nimic serios. O să l felicit mai târziu .
Toată lumea a început sa aplaude si sa i felicite,eram atât de bucuroasa pentru ei. La un moment dat apare si Joel pentru a si felicita prietenul așa că eu ma retrag ,dar din păcate prezentatoarea mă vede si nu ma las să plec si începe să puna si întrebări despre mine si Joel.
P:Deci se pare că voi doi ați fost împreună
J:Da am fost! -Măcar are curajul sa recunoască am spus eu în gând.
P:Si de ce v ați despărțit ?
J:Nu mai exista iubire.
P:Din partea ta sau a ei?
J:A mea. A spus fără niciun fel de compasiune față de mine,iar lacrimile nu au întârziat în a si face apariția. Am plecat de acolo plângând si m am dus acasă . Voiam doar să uit totul odata pentru totdeauna așa că am recurs la droguri . Am luat o cantitate foarte mare iar după nu am mai știut de mine.

 Am luat o cantitate foarte mare iar după nu am mai știut de mine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Tatuajul MeuWhere stories live. Discover now