Capitolul 18

335 16 0
                                    

Am ajuns la club,iar spre fericirea mea ,Joel nu era acolo. Erau ceilalți băieți: Zabdiel,Richard,Christopher si Erick cu Cătălina. Sebastian m a invitat să dansez cu el. A fost foarte drăguț în timpul dansului,nu a pus mâna mai jos decât trebuia spre deosebire de Joel care mai avea momente,dar o făcea doar ca să mă enerveze. Mai dansez 2 melodii cu Sebastian dar la un moment dat îmi spune:
S:Andreea,eu mâine am concert așa că o să plec !
A:Pai dacă tu pleci plec si eu! Victoria si Nicole au plecat iar Cătălina sta cu Erick si nu vreau să fiu a cincea roată la căruță !
S:Nu Andreea , nu vreau să ți stric seara. Rămâi ,mai sunt si prietenii lui Erick,poti să stai cu ei,dar atenție la Christopher ! Pare cam prea prietenos pentru gustul meu!
A:Stai liniștit că nu o să încerce nimic! Nu ar încerca nimic cu fosta unuia dintre prietenii lui!
S:Ar face bine! Si nu mi mai aminti că ești fosta boului ala! Iar dacă apare pe aici nu te apropia de el! Spune el autoritar
A:Sebastian ,stiu foarte bine ce am de făcut ,nu e nevoie să mi spui tu!
S:Îmi pare rău ca a sunat pe un ton nepotrivit doar ca nu vreau sa te pierd! Te iubesc prea mult !
A:Nu ma vei pierde! Îl îmbrățișez si l sărut.
S:Acum te las,ai grija de tine !
A:Pa,o să mi fie dor de tine !
S:Si mie ! Pa!
Sebastian a plecat după ce mi a zis"Pa" si m a luat în brațe de peste 10 ori. Mă duc sa mi iau un suc, pentru că am jurat să nu mai pun gura pe alcool după acea experiență neplăcută . Îmi iau sucul si ma îndrept spre masa băieților ,dar când aproape ajung îl văd pe Joel intrând în club. Incep să înjur în gand si îmi continui drumul spre băieți . Mă așez ,iar la câteva secunde apare si Joel,dar nu era singur era cu Alice . Nu o suport din prima clipă în care am văzut o, în afara faptului că se dădea la Joel in timp ce el încă era împreună cu mine.
J:Buna! Spune Joel zâmbind si uitandu se la mine,dar eu nu l bag in seama.
Toti: Buna !
Al:Buna! Spune si Alice la câteva secunde cu un zâmbet la fel de fals ca si ea. O salutam si pe ea.
Al:Iubitule, îmi aduci si mie ceva de băut ! Îl roagă ea pe Joel .
J:Dar tu nu ai picioare ? Dar în fine ,ce vrei să bei?
Al:Ce bei si tu!
J:Eu o sa beau alcool,vrei asta ?
Al:Ce îți place ție îmi place si mie!
J:Bine cum vrei,dar dacă te imbeti nu te duc acasă. Vei aștepta până când o să plecam toți . Ne am înțeles ?
Al:Da iubitule! Stai liniștit nu o să mă îmbăt cum fac altele. Spune asta uitandu se la mine . Are noroc că Cătălina si a dat seama că urma să reacționez si m a prins de mână înainte să o apuc de par si sa matur cu ea prin tot clubul.
J:Mă duc dupa băuturi ,mă întorc imediat !
Joel a venit imediat cu bauturile,iar Alice a început să bea. Imediat cum a terminat primul pahar a mai cerut unul si inca unul si tot așa până când s a îmbătat si a adormit. Joel s a enervat si a încercat să o trezească, dar fara vreo reușită.La câteva secunde a început să zica lucruri foarte ciudate"Joel e al meu!", "nimeni nu o să mi l ia","am fost foarte deșteaptă cand i am luat telefonul lui Joel si i am trimis Andreei un mesaj din partea lui în care i am spus că el a stat cu ea doar ca să obține mai multe voturi". După ce a spus asta,Joel s a enervat si a ieșit afara. Cătălina mi a făcut semn sa ma duc dupa el. Am ascultat o . M am apropriat de el si mi am pus mâna pe umărul lui,dar când s a întors am văzut că avea lacrimi în ochi.
A:Joel,esti bine ?
J:Asta ar trebui sa te intreb eu pe tine! Din cauza ei m am despărțit de tine.
A:Joel,nu are rost sa înviem trecutul ! Ce a fost a fost ! Nu mă afectează ceea ce a spus si nici pe tine nu ar trebui pentru că o iubești și știu că o vei ierta. Poate nici nu a fost adevărat ce a spus,e beata,nu te poți încrede în cuvintele ei.
J:Știi ca copii si cei care sunt beți spun mereu adevarul. Sunt convins ca a spus adevărul și pe deasupra chiar o cred în stare să facă asta.
A:Nu mai conteaza. Gata las o balta. Hai sa intram,baietii sunt îngrijorați pentru tine
J:Doar băieții sunt îngrijorați ? Spune asta făcând un pas înspre mine
A:..... Ăă
J:Andreea,eu încă te iubesc si stiu ca si tu încă mă mai iubesti.
A:Nu Joel ,te înșeli ! Eu nu te mai iubesc !
J:De ce te minți singura ? De ce nu vrei sa mi mai dai o șansă ,să ți arăt cât de mult te iubesc?
A:Nu Joel ,o relație între noi nu mai e posibilă ,în plus eu sunt acum cu Sebastian si il iubesc si nu i pot face asta. Nu mă pot despărți de el! El mi a fost alături în cele mai grele momente din viața mea
J:Înțeleg ! Dar nu voi renunța ! Te voi recuceri ! Dar până atunci vrei sa fii prietena mea?
A:Glumești nu? Cum crezi ca as putea sa fiu prietena cu tine,care mi ai fost iubit mai bine de 2 ani și m ai părăsit printr un mesaj.
J:Te rog, măcar asta ! E tot ce ti cer: să fim prieteni ! Iartă mă ca am fost un idiot atât de mare ! Te rog!!
A:Bine fie,te iert! Nici nu apuc să termin cuvântul ca ma ia in brațe . Se simte atât de bine în brațele lui, nici nu îmi mai aminteam cum se simtea. Încerc să l fac să mi dea drumul dar, mă strânge si mai tare in brațe .
A:Joel,o să ma sufoci ! Spun asta râzând
J:Oh,iarta mă ,doar ca sunt foarte bucuros că m ai iertat si ca ai acceptat să fii prietena mea.
A:Acum ca te simți mai bine ,hai sa intram din nou în club.
J:Am să te ascult prietena mea! Spune asta râzând si facandu mă si pe mine să zâmbesc. Uitasem cu cata ușurință mă făcea să rad. Intrăm în club,unde începuse să sune o melodie lenta.
J:Andreea,vrei să dansezi cu mine?
A:Ăă.... Bine!
Ma ia de mână și mă duce fix in mijlocul pistei de dans . Își pune mâinile în jurul taliei mele,iar eu îmi pun brațele în jurul gâtului lui. La un moment dat îmi așez capul pe umărul lui,iar el ma sărută pe frunte . Zambesc si îmi închid ochii la loc. El își aproprie gura de urechea mea și îmi șoptește:
J:Știi,niciodata nu am avut șansa să ți spun că cu tine mă simțeam viu. Dar acum nu mai ești lângă mine, si privesc luna încercând să văd ceea ce ochii tai vad. Găsesti frumusețe în tot,inclusiv în suflete goale,ca al meu. Cu tine mă simțeam că și cum aș pluti printre stele,iar acum ca nu ești cu mine,revin cu picioarele înapoi pe pământ. Ești partea mea preferata din viata. Zâmbetul tău și felul în care am descoperit culorile cele mai frumoase prin ochii tai. M ai învățat să simt,sa rad mai mult decât e normal si sa ma las purtat de val. Cu tine totul era plin de zâmbete și aventuri . Îmi spuneai că vrei sa călătorești și să te pierzi cu mine ,dar eu eram deja pierdut în tine. M ai învățat să prețuiesc micile detalii,si să strig în gura mare ceea ce simt. M ai învățat să traiesc.
A:Joel,nu mai continua,te rog! Am spus asta cu ochii înlăcrimați .
J:Trebuia să ți spun asta !
A:Nu nu trebuia! Amândoi suntem intr o relație în momentul de fața.
J:Nu mi pasa de Alice !
A:Ție poate nu ti pasa de iubita ta si nici ceea ce simte ,dar mie îmi pasa de sentimentele lui Sebastian . Nu l pot rani, el mi a fost mereu alături ! Nu i pot face asta ! Chiar nu pot ! Nu ar fi corect față de el!
J:Dar la noi nu te gândești ?
A:Care noi ,Joel ? Nu exista "un noi"! A existat !
J:Nu te înțeleg! Nu vrei sa fii fericita ?
A:Ba da vreau,dar nu pe suferința altuia si in plus fericirea mea nu poartă numele tau!
J:De ce îmi spui asta? Nu vezi ca ma rănești ? Spune asta cu lacrimi în ochi.
A:Îmi pare rău Joel! Spun asta si încerc să plec dar mă prinde de mana si ma trage spre el.
A:Joel, da mi drumul ! Te rog, nu complica situația și mai mult !
J:Nu, nu te mai las să pleci! După ce spune asta ma sărută ,iar eu ca o proastă ii raspund la sărut.

A:Nu mai face asta în viața ta!
J:Iartă mă dar aveam nevoie cum si tu aveai nevoie !
Am plecat imediat din club pentru că știam că ceea ce a spus era adevărat ,acum am realizat că nu l am uita niciodată cu adevărat și că nu mă mai pot minți singura ! De ce e totul atât de complicat ? De ce fericirea mea distruge fericirea altcuiva? De ce ? Nu pot să mă despart de Sebastian ,el mi a fost mereu alături ,nu i pot face asta. Dupa o ora ajung acasă ,mă arunc în pat si incep să plâng . Totul e atât de complicat !

Tatuajul MeuWhere stories live. Discover now