Capitolul 20

288 15 0
                                    

ANDREEA
Am terminat de compus 2 cântece noi: HAIR și LOVE ME LIKE YOU. Încă mă gândesc la ce mi a spus Cătălina ieri. Oare chiar nu știe cu cine vom colabora ? Ceva nu mi spune, dar astăzi voi afla ce îmi ascunde. Mă pregătesc de plecare, iar după 30 de minute sunt gata. Cobor din apartament si ma îndrept spre studio. Acolo era deja Cătălina si cu Erick ? Ce face el aici ? Ceva chiar se întâmplă !
A: Bună! Ii salut eu
C+E: Bună! Se uită ei la mine cu o față de complici
A:Ce se întâmplă ?
C:Nimic de ce ?
A:Hmm,ce face aici Erick ?
C:A venit să ma vadă ,de ce ?
A:Pai, e prima dată cand vine să te vada la studio si fix astăzi aflam si cu cine vom colabora . Ia stai puțin ! Cumva o sa colaboram cu ei? Spun asta si simt cum cineva ma ia in brațe pe la spate si îmi șoptește
J:Ai ghicit foarte bine, iubito! Auzindu i vocea,mi se furnica pielea. M am smucit din strânsoarea lui si m am întors spre Cătălina
A:Șopârla ce ești ! De ce nu mi ai spus de la inceput ?
C:Îmi pare rău ,doar ca nu știam cum vei reacționa așa că am decis să ți fac o surpriză !
A:Ce drăguț din partea ta! Am spus eu ironică
C:Stiu nu ?!
A:Să te pregătești de răzbunare șopârlo!
C: Sigur sigur ! Acum hai sa înregistrăm cântecul !
Toti: Să mergem !
Am început sa înregistrăm cântecul ,aveam atât parti in engleza cât și în spaniolă . Îmi era atât de dor să cânt în spaniolă nu am mai făcut o de mult timp. Cântecul pe care îl înregistrăm se numea REGGAETON LENTO,era un remix al cântecului care le a adus băieților succesul mondial. A durat ceva pentru Victoria si Nicole să învețe partea in spaniola, dar până la urmă au reușit. Am plecat de la studio si m am dus până acasă să iau versurile de la cântecele compuse ieri si sa ma întorc la studio sa creez linia melodică . Am reușit să fac linia melodică la HAIR ,dar la celălalt cântec nu îmi ieșea sub nicio formă. Incep să trântesc toate caietele de pe birou si sa arunc chitara pe canapea. Incep să tip de nervi si se deschide ușa și l vad pe Joel intrând
A:Ce cauti aici ? Îl intreb eu
J:Am rămas la studio sa compun si am auzit zgomote si am vrut sa vad de unde vin
A:Acum ca ai văzut poți pleca !
J:De ce te comporți așa cu mine ? Ce ai pățit ?
A:Nu am nimic! Ai aflat de unde vine zgomotul așa că acum poți pleca !
J:Andreea ,stiu ca ai ceva, te cunosc !
A:Joel, încetează să te prefaci că îți pasă ce mi se întâmplă. Nu ti a pasat niciodată cu adevărat de mine. Spun asta cu lacrimi în ochi
J:Cum poți spune asta? Normal ca mi pasa tot ce se întâmplă cu tine. Te iubesc,tot timpul în care nu am fost împreună m a făcut sa realizez că am fost un prost ca m am despărțit de tine.
A:Îți pasa de mine ? Sigur sigur ! M ai părăsit când ți am spus că am probleme la corzile vocale! Spun asta cu lacrimi în ochi. El se apropie si ma strânge în brate. Incep să plâng la el în brațe. El ma strânge în brațe mai strâns și după mă sărută pe tâmplă. Zambesc în sinea mea,dar lacrimile nu mi se opresc.
J:Andreea,iarta mă ,am fost cel mai mare prost de le planeta. Am fost influențat de Alice,dar stai liniștită ca nu o va mai face pentru ca m am despărțit de ea.
A:Te ai despărțit de ea? De ce ?
J:Pentru ca nu o iubeam, am realizat că nu voi mai putea să iubesc pe cineva cum te iubesc pe tine!
A:Joel,eu .....
Nu m a lăsat să termin pentru că m a sărutat. Nu am încercat să mă despart de el, ba chiar după ce s a separat de mine , l am sărutat eu.
J:Andreea,iarta mă ! Spune cu lacrimi în ochi
A:Te iert ! Si vreau sa ti spun si eu ceva
J:Te ascult !
A:Aveai dreptate ! Mă minteam singura când spuneam ca te am uitat! Nu te am uitat si nu cred că o voi putea face ! Dar noi nu mai avem un viitor. Spre deosebire de tine ,eu nu pot sa ma despart de Sebastian . Nu vreau să l fac să sufere când el m a ajutat sa mi revin!
J:Andreea,dar ai spus o chiar tu! Nu m ai uitat si inca ma iubești cum si eu o fac! De ce nu iti pui fericirea pe primul loc?
A:Pentru ca nu sunt egoistă ! Nu pot să las oameni care mi au fost alaturi in cele mai grele momente !
J:Adică ,noi nu mai avem nicio șansă împreună ?
A:Nu Joel ,îmi pare rău ! Pot doar să ți ofer prietenia mea! O accepți sau o lași ?
J:Accept ! Pot să te sărut pentru ultima dată ?
A:Nu cred că e bine ! Te rog nu o face !
J:Îmi pare rău dar nu pot să nu o fac! Spune asta si ma sărută . Amandoi avem lacrimi pe obraji. Dupa ne îmbrățișăm iar el îmi șterge lacrimile si îmi spune:
J:Nu uita ca mereu te voi iubi si aștepta !
A:Nici tu nu uita ca te iubesc!
J:Acum îmi spui de ce erai nervoasa ?
A:Nu reușeam să compun linia melodică la un cântec
J:Doar asta?!
A:Da! Spun asta cu capul în jos
J:Mă lași să te ajut prietena mea ?
A:Chiar te rog !
Joel si cu mine ne apucam sa cream linia melodică. Chiar mi a fost de mare ajutor. Of ,de ce fericirea mea implică suferința altuia ? După 3 ore terminăm ,iar el se oferă să mă ducă acasă . Accept cu bucurie și plecăm. Înainte sa si ia ramas bun de la mine ,îmi dă un sărut pe obraz. Intru în apartament zâmbind si după mă duc sa ma culc . A fost o zi plina de emoții și de surprize .

Tatuajul MeuWhere stories live. Discover now