Capitolul 3

339 18 0
                                    

Între timp cu Joel
După ceartă cu Andreea am plecat spre restaurant unde urma sa ma întâlnesc cu Alice,baietii(Zabdiel,Christopher,Richard si Erick) si iubitele lui Zabdiel si Richard. M am saturat de atitudinea Andreei de fetiță razgaiata. Iubirea pe care o simțeam pentru ea a început să se diminueze ,nu mai are aceeași intensitate,asa ca am decis să mă despart de ea deși știu că nu e cel mai bun moment pentru ea,dar nu mai vreau sa continui o relație care nu îmi mai ofera ceea ce îmi oferea înainte . Si mai e și faptul că simt o oarecare atracție fata de Alice. Cum nu am curajul sa ma despart de ea fata in fata îi voi trimite un mesaj:
Ne despărțim ! M am saturat de atitudinea ta si de faptul că nu ai timp de mine . Nu mă caută ! Nu prelungi agonia asta! Ce a fost a fost !
Am trimis mesajul si m am dus la baie,lasandu mi telefonul pe masă
Alice's POV
Eram la masa lângă Joel si am văzut că s a despărțit de iubita lui printr un mesaj. Cum nu o suport, am vrut sa o fac să sufere si mai rău . Am deblocat telefonul lui fără ca prietenii lui să mă vadă și i am mai trimis Andreei inca un mesaj:
Am vrut doar faima ta pentru a mă ajută să ajung printre preferatii publicului si am reusit. Acum nu mai am nevoie de tine !
Am șters mesajul si am pus telefonul înapoi pe masă .

Tatuajul MeuWhere stories live. Discover now