Capitolul 16

312 15 0
                                    

ANDREEA
Au trecut 3 luni de când am plâns pe scena . Pot spune că acel moment a fost cel care m a eliberat complet. Acum pot spune că am trecut peste durere si ca l am uitat pe Joel.Am compus si un cântec prin care le am arătat tuturor că am trecut peste. Se numește SHOUT OUT TO MY EX. Imi amintesc acum o săptămână când m am întâlnit cu el în parc. Atunci a fost momentul descatusarii.

Flashback

J:Andreea,stai!
A:Ce vrei? Am lucruri mai importante de făcut decât să mi pierd timpul vorbind cu un las ca tine
J:Tot tu ești aia artagoasa după ce m ai mințit ?
A:Eu te am mințit ? Cu ce ,dacă se poate ști ?
J:Nu m ai spus niciodată că mama ta e Jennifer Lopez si ca tatăl tău e Adam Levine
A:Asta nu se poate numi minciuna !spun asta pe un ton indiferent
J:Se presupunea că ne spuneam totul nu? Doar eram împreună
A:Eram,chiar tu ai spus o!
J:Tot aceeași fata razgaiata ai ramas si te mai întrebi de ce m am despărțit de tine
A: Iar eu văd că ai ramas același bou si las. Si stai calm ca nu ma mai întreb de ce te ai despărțit de mine. Mi ai făcut o favoare. Am realizat ca nu avea rost sa iubesc pe cineva care nu mă iubea nici pe jumătate cu aceeași intensitate
J:De ce te minți singura ?
A:Ma mint singura ?! Cred că tu faci asta,crezand ca inca îmi mai pasă de tine
J:Nu ti mai pasă de mine? Ce acum îți pasă de Sebastian ?
A:Gelos cumva ? Hei,zambeste ! Te uit așa cum ti ai dorit!
J:Tu nu poți să mă uiți si știi și tu asta!
A:Pot si o voi face, privește mă ! Ceea ce pentru tine era rutina pentru mine era iubire!
A:Îți mai amintești ce mi ai spus ? "Nu te voi minți !" Si m ai mințit ,"Nu te voi dezamăgi!" si m ai dezamăgit ,"Nu o să te las!" Si ai plecat. Ieri am plans,iar azi rad, vor veni lucruri bune stiu asta!
J:Andreea ,eu....
A:Cuvintele sunt de prisos ! Mereu vei fi iubirea vieții mele fie că ești lângă mine sau nu, dar asta nu înseamnă nimic. Voi păstra amintirile noastre frumoase pentru totdeauna în inima mea,iar de fiecare dată când o să mi doresc să te urăsc, o să mi amintesc de momentele frumoase : prima noastră imbratisare,primul sărut pe obraz,primul sărut adevărat ,prima întâlnire,prima noastră noapte împreună și toate râsetele care mi au colorat viata. Îți mulțumesc pentru toate momentele alea.
Dupa am plecat ,nu am mai vrut să l ascult ,nu voiam să devin slaba in fata lui.

Flashback

Zambesc amintindu mi de ziua aceia. În aceste 3 luni,Sebastian nu s a dezlipit nici măcar o secunda de mine,e atât de drăguț și atent cu mine, e băiatul perfect,cred ca m am îndrăgostit de el. Fiecare gest făcut mă face să nu vreau si sa nu pot să stau departe el. În fiecare zi îmi lasă un buchet de flori la usa si îmi aduce micul dejun la pat. Cum sa nu te îndrăgostești de o asemenea persoana? Incep să zâmbesc și se deschide deodata ușa de la camera mea: era Cătălina ,care ,de o săptămână mă tot tachinează cu faptul ca îmi place de Sebastian cum si el ma place.
C:Ce fata de indragostita ai? Spune cu o fată malefica
A:Încetează ! Spun râzând
C:Când o să recunoști ca il placi ? Nu mai nega ,se vede de la o posta asta
A:Bine fie îl plac! Spun asta si intra in camera Sebastian
S:Hmm,se pare că diva mea s a îndrăgostit ! Se poate ști de cine?
A:Ăă...
S:De când avem noi secrete Andreea?! Spune puțin supărat. Deodată se uita la Cătălina si începe să rada. Mă uit confuză la ei,iar deodată Sebastian vine si ma ia in brațe și îmi sporește la ureche
S:Si eu te plac divo! Auzind asta mi se formează un zâmbet pe chip ,iar el ma sărută.


Ma înroșesc precum un rac si il îmbrățișez . Apoi realizez ce s a întâmplat de fapt : Șopârla de Cătălina i a spus lui Sebastian ca l plac si a plănuit toată situatia asta.
A:Noi doua discutam mai târziu șopârla ce ești ! Ai mare noroc că sunt prea fericită în momentul ăsta!
C:Si datorită cui ești tu fericita ? Ia zi! Știi cât de greu mi a fost să scot adevărul de el? Si sa plănuiesc toată situația asta? Dar orice pentru tine ,cum si tu ai fost Cupidon pentru mine acum sunt si eu pentru tine. Ne îmbrățișăm apoi ea iese din camera,lasandu mă singura cu Sebastian.Acum ce o să i spun?
S:Andreea !
A:Da?!
S:Stiu ca poate nu a fost cea mai buna metoda de a te face să recunoști ceea ce simți pentru mine dar stiu ca altfel nu ai fi făcut o !
A:....
S:Frumoaso,eu te plac de mult timp,doar ca nu am avut curajul să ți o spun si in plus in momentul in care m am îndrăgostit de tine erai împreună cu Joel si nu voiam să ți afectez în vreun fel relatia ,așa ca am decis să mă îndepărtez intr o oarecare măsură pentru că dacă tu erai fericita eram si eu pentru că fericirea ta era si fericirea mea iar ceea ce simt.....

L am întrerupt saruntandu l. El este persoana de care am nevoie pentru a fi fericita. Felul lui de a fi,bunatatea de care dă dovadă îl transformă în bărbatul perfect. Daca el este lângă mine nu mai stiu ce e aia durere.
S:Andreea,stiu ca nu e cel mai romantic moment și cu atât mai puțin cel mai romantic loc ,dar VREI SA FII IUBITA MEA?
A:Da,vreau! Si ne mai sărutăm odată . Pentru prima data după mult timp simt din nou ca trăiesc , știu din nou ce e aia fericirea si realizez cata nevoie aveam de ea. Iar fericirea mea are si un nume si se numește SEBASTIAN YATRA. Sunt norocoasa sa l am lângă mine.

Tatuajul MeuWhere stories live. Discover now