Capitolul 12

301 16 0
                                    

Cătălina
Pentru prima dată mă simt fericită cu adevărat intr o relație . Erick s a dovedit a fi băiatul perfect. În aceste luni pot spune că am ajuns să l iubesc. Fiecare clipă petrecuta lângă el a fost speciala pentru mine.
Azi de dimineață m a sunat Erick destul de trist pentru că bunicul lui Joel ,la care el ținea foarte mult ,a murit .Mi a mai spus că Joel e la pământ . Mă simt atât de neputincioasă pentru iubitul meu si sa fiu sinceră îmi pare rău și pentru Joel deși a fost un mare ticălos cu prietena mea,a rănit o extrem de tare,desi ea îmi spune că a trecut peste,eu nu o cred,de fapt nici ea nu se crede. Stiu ca o va afecta vestea dar nu pot să i ascund asta. Ea avea o relație foarte buna cu bunicii lui Joel . Mă îndrept spre camera ei si o găsesc uitandu se în gol si cu lacrimi pe obraz. O îmbrățișez si o întreb ce a pățit .
C:Andreea,ce s a întâmplat ?
A:,Am aflat că i a murit bunicul lui Joel ,era o persoană minunată spre deosebire de nepotul lui,dar stiu cat il iubea Joel si cat suferă el în momentele astea.
C:Of Andreea, ești o persoană prea bună . Nimanui în locul tău nu i ar fi pasat. Erick mi a spus că Joel e la pământ
A:Mie îmi pasa din păcate . Spune asta si lasa capul în jos.
C:Ti e dor de el ,nu i așa? Nu ma minți !
A:Da,mi e dor de el. Si ce? Faptul că mi e dor de el nu o să l aducă inapoi, nu o să l facă să mă iubeasca,ducandu i dorul nu mă ajută cu nimic.
A:Oricât am încercat să l urăsc nu am putut, nu contează cât încerc ,pur si simplu nu mi iese. E cel mai bun dezastru din viața mea,persoana pentru care as lasă totul dacă îi este bine. Dacă aș putea sa l scap de toata durerea si s o iau asupra mea aș face o. As face schimb de locuri cu el atâta timp cât i ar fi bine, am nevoie să l vad bine . Sper sa nu treci prin ceea ce trec eu,sper ca nimeni sa nu ti lipsească așa cum el îmi lipsește mie. De când l am pierdut ,nimic nu a mai fost la fel,nici măcar eu. A plecat si a luat totul cu el,dar nu m a luat pe mine,il detest pentru aceste momente,dar după obosesc să o fac și îi duc dorul,m am saturat sa fac pe puternica. Am nevoie atât de mult sa ma imbratiseze,sa mi zică că tine la mine cel puțin,sa mă privească cu acea iubire cu care mă privea cu ceva timp în urmă. Era el, iar ceilalți nu mai existau,nimic nu durea,dar când a plecat m a aruncat intr o gaură neagră,m a aruncat în gol si nu pot să ies,sau poate nu vreau,e singurul lucru care mi a ramas de la el. M am îndrăgostit până și de literele care îi formează numele ,m am îndrăgostit de defectele lui,de sensibilitatea lui deghizată în răceală . Asta m a capturat, m a înnebunit,asta a fost pierzania mea. Nu m a omorat,dar ceva a murit în mine în acea zi! Să te îndrăgostești e ca si cum ai sări în gol,mintea îți spune că e o nebunie,dar inima insistă că poți zbura. Nu sunt fericita departe de el,urasc să nu pot să i simt mâinile cu ale mele,sa nu i simt buzele cu ale mele. Ce realitate crudă! - nu pot sa cred ca inca il iubește pe Joel după tot ce i a făcut .
C:Hei,da ti cu apa pe față,fa te frumoasa ca nu te ai născut cu el si nici nu vei muri pentru el! Decepția nu te omoară ,te învață să trăiești ! Nu ti face griji, totul după o vreme nu mai doare sau pur și simplu nu te mai interesează ! Stiu ca nici intr o zi nu se iubește și nici in 2 nu se uită,dar sa fii sigură de un lucru nimeni nu a murit pentru nimeni din iubire.
A:Ai dreptate

A: Mulțumesc ca m ai ascultat !
C: Oricând sora mea,sunt aici pentru tine !

Sper că toată această discuție a noastră a ajutat o pentru că o vreau pe Andreea cea care era puternică și vesela .
Ne am îmbrățișat și am început să i povestesc despre relația mea cu Erick . Părea foarte fericita , sper sa nu fie o aparenta si sa cada iar în mrejele drogurilor. Dupa ce am povestit timp de 3 ore am adormit .












Tatuajul MeuWhere stories live. Discover now