Capitolul 14

296 15 0
                                    

JOEL
Nu pot să cred cât timp a trecut de când nu mai sunt împreună cu Andreea,mai bine de un an. Între timp mi am făcut o nouă iubită ,o cheamă Alice si era coregrafa concursului la care am participat. Țin mult la ea,dar nu simt ceea ce simțeam când eram împreună cu Andreea. Partea bună e că Alice e tot timpul lângă mine si e foarte matură. Astăzi când am văzut o pe Andreea la restaurant părea foarte fericita ,iar asta ma bucura. După ce am luat cina cu Alice am mers acasă unde ma aștepta Erick ,care ,de când e cu Cătălina e mereu cu zâmbetul pe buze .
J:Salut ,Erick ! Ce faci ?
E:Salut! Mă uitat la concertul Cătălinei ,azi au revenit pe scena
J:Si a revenit si Andreea?
E:Da,din câte mi a povestit Cătălina . Vrei sa te uiți cu mine la concert ?
J:Pai înseamnă ca si a rezolvat problema cu corzile vocale ?
E:Se pare ca da! Deci te uiți cu mine sau nu ?
J:Mă uit ,da i play!
Am inceput să ne uităm la concert dar cum vedeam că Andreea cânta doar refrenul i am zis lui Erick
J:Of,imi pare rău de fete ca trebuie sa o duca pe Andreea în spate!
E:De ce spui asta?
J:Pai nu vezi ca Andreea cânta doar la refren si nu singura ,iar cântecul e pe sfârșite?
E:Nu pot sa cred ca esti atât de crud cu fata care ți a fost alături timp de 2 ani și ceva!
J:Nu sunt crud, spun doar adeva.... Nu apuc să termin ca o aud pe Andreea cum ia o acuta cum nu a mai luat vreodată .
E:Ce spuneai ? Si inca o data ,viata îți dă peste nas. Nu vrei sa știi cât a suferit Andreea din cauza ta,prin ce a trecut. A ajuns să se drogheze doar pentru a te uita ,a fost si internată intr o clinica de dezintoxicare . Nu ti a pasat nici măcar o secundă de ea. Știai foarte bine cât de sensibilă e și tot ai rănit o în cel mai josnic mod posibil.
Îmi las capul în jos pentru că realizez că are dreptate. Mă duc la mine în cameră și intru puțin pe telefon. Si incep să citesc ultimele stiri din lumea muzicii: Astăzi a avut loc marea revenire a trupei feminine JUST US. Se pare că în ciuda problemelor, fetele au rămas unite și împreună ,iar Andreea le a arătat tuturor că este demna să poarte numele Levine. Se pare că tatăl Andreei este nimeni altul decât Adam Levine,chiar el a povestit intr un interviu despre cât de mândru este de fiica lui. Dar oare a reușit să treacă peste despartirea de Joel Pimentel ? Asta ne va spune timpul . Surse sigure spun că Joel s a despărțit de ea imediat cum a aflat că are probleme cu vocea . Ce las! Săraca Andreea! A fost pe punctul de a muri după ce a luat o supradoză din cauza lui!
Mă opresc din citit pentru că mă doare tot ceea ce am aflat că s a întâmplat după ce m am despărțit de ea. Trebuie să vorbesc cu ea ,dar nu am curajul necesar cel puțin nu curând . Intru pe instagram si vad o postare de Jennifer Lopez,cu Andreea?! La descriere văd că a scris "Sunt mandra de tine fata mea,stiam ca vei reuși ". Nu pot să cred că Jennifer e mama ei. Nu înțeleg de ce mi a ascuns asta cat timp am fost împreună . Asta chiar m a enervat . Eu nu i am ascuns nimic. Arunc telefonul nervos si ma culc.

Tatuajul MeuΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα