21

2.4K 69 8
                                    

"Wakker worden Mads." Zachtjes word er aan mijn schouder geschud en na een tijdje open ik mijn ogen.

"We zijn weer op school. Kom je?" Ik pak Jake zijn hand vast en stap met zijn hulp uit de auto. Hand en hand lopen we door de school naar onze kamer toe.

"Kom, ik breng je naar bed. Morgen weer school." Jake loopt mee naar mijn kamer. Ik laat me op mijn bed zakken kijk naar Jake die mijn kast in duikt. Niet veel later beland er een groot shirt op mijn schoot.

Jake draait zijn rug naar mij toe. Klein glimlach ik door het gebaar. Hij kan wel lief zijn. Ik kleed me snel uit en trek het shirt over mijn hoofd heen.

"Je kan kijken." Zeg ik terwijl ik mezelf onder de dekens laat glijden. Tevreden zucht ik een keer. Ik even echt heel erg moe.

"Slaap lekker,Madison." Jake dekt mij toe en buigt daarna dichter naar mij toe. Zijn lippen raken heel even de mij. Lang genoeg om mijn hoofd op hol te laten slaan.

Met mijn ogen volg ik Jake die de kamer verlaat. Met de meest idiot grote glimlach op mijn gezicht val ik al snel in slaap.

Wanneer ik de volgende ochtend wakker word geeft mijn wekker 8:00 aan, wat betekent dat ik een half uur heb tot mijn lessen beginnen. Dat word haasten. Snel spring ik uit bed en trek ik het eerste outfit aan dat ik tegen kom. Ik doe snel een beetje make-up op en bind mijn haar vast in een staart.

Ik trek mijn Vans aan en pak mijn schooltas uit de woonkamer. Snel stop ik er een appel in waarna ik op weg ga naar het goede lokaal.

Om vijf voor half kom ik bij het lokaal aan, prima op tijd als je het mij vraagt.

"Oh my God, Madi. Je bent er weer!" Anna komt om me af gerent en slaat haar armen om me heen. Lachend houd ik haar even vast.

"Ik leef nog, alleen een hersenschudding."

Al snel komt de leraar en mogen we het lokaal in. Wanneer ik langs de grote Barbie loop pakt ze mijn arm vast.

"Ik hoorde dat je in elkaar geslagen bent. Blijkbaar niet hard genoeg, want je bent hier nog." Mijn mond valt open van haar woorden. Hoe durft ze.

Wanneer ik op kijk zie ik Jake achter haar staan. Hun handen in elkaar.

"Madison i-" Begint Jake, maar ik laat hem niet uit praten. Ik snap het, ik zou sowieso nooit goed genoeg zijn voor de populairste jongen van de school. Hij geeft mij valse hoop, om daarna hand in hand te staan met haar. En het niet eens voor mij op te nemen. Dat doet pijn. Vooral na afgelopen weekend, we waren close. Zijn lippen hebben de mijne geraakt. Maar dat betekent blijkbaar niks voor hem.

Hoofdschuddend loop ik langs ze heen en ga naast Anna aan tafel zitten.

Ik haat jongens.

Save MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu