9

2.9K 84 3
                                    

Snel besluit ik een douche te nemen waarna ik mijn lichaam roze jurkje aan trek. Het jurkje is simpel, maar leuk. Niet te overdreven.

Wanneer ik ben aangekleed begin ik met mijn make-up

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wanneer ik ben aangekleed begin ik met mijn make-up. Ik doe een beetje foundation op waarna ik mijn wenkbrauwen bijteken en een mooie oog look maak.

 Ik doe een beetje foundation op waarna ik mijn wenkbrauwen bijteken en een mooie oog look maak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ondertussen is er zeven uur en moet ik nog eten. Ik pak een pizza uit de diepvries en stop die in de oven.een keertje ongezond is niet zo erg.

Terwijl ik op de pizza wacht scroll ik door mijn Instagram tijdlijn en like ik foto's van mijn oude vriendinnen. Ik mis ze.

Ik word uit mijn gedachten gehaald wanneer de oven begint te piepen. Pizza!

Ik haal de pizza uit de oven en snijd hem in zes gelijke stukken waarna ik plaats neem op de bank. Er is een of ander programma bezig dat ik niet ken. Ik kijk er een beetje naar terwijl ik de pizza op eet. Ik heb toch nog genoeg tijd, haasten is niet nodig.

Om precies acht uur klop ik aan bij de kamer van Anna. Binnen een paar seconden vliegt de deur al open en staan er vier enthousiaste meiden voor mijn neus.

"Tijd om te feesten!" Roept Fleur hard waarna we op weg gaan naar de auto van Lieke. Zij rijd, aangezien ze nooit alcohol drinkt. Zelf drink ik niet mega veel. Maar een paar drankjes vind ik wel lekker. We proppen onszelf in de auto. Anna zit voorin naast Lieke. Nienke, fleur, Emma en ik zitten met zijn vieren op de achterbank gepropt.

Lieke draait de radio aan en uit volle borst zingen we mee.

Een kwartier later parkeerd de auto bij een groot huis. Wanneer ik uit de auto stap is meteen de harde muziek te horen. In de tuin staan al super veel mensen, vele lijken al dronken. Terwijl het nog niet eens half 9 is.

We haken onze armen in elkaar terwijl we naar de voordeur toe lopen. De meeste blikken worden op ons gericht. Nog nooit zes meiden in een sexy jurk gezien?

Dit zou nog een leuke avond kunnen worden.

Save MeWhere stories live. Discover now