17

2.6K 65 2
                                    

Kort kijk ik op de klok. Jake komt pas over op zijn minst twee uur terug, maar ik moet nu toch wel nodig plassen. Langzaam duw ik mezelf wat overeind en blijf ik zo even zitten tot de duizeligheid wat af neemt. Na een paar minuten sta ik moeilijk op en schuifel voetje voor naar de badkamer. Wat voel ik me toch slecht. Ik doe mijn ding op het toilet en blijf daarna staan voor de spiegel. Zachtjes bijt ik op mijn lip. Overal op mijn lichaam heb ik blauwe plekken en wonden. Ik zie er niet uit. Mijn ogen staan dof en leeg en mijn haar hangt in dunne slierten over mijn schouders. Uit automatisme gaan mijn vingers over de oude littekens op mijn arm. Ik ben nu al anderhalve maand clean, sinds dat ik hier ben gekomen eigenlijk. Mijn gedachten worden gestoord door een prikkende pijn en snel richt ik mijn blik op mijn armen. Tranen springen in mijn ogen wanneer ik het bloed op mijn polsen zie wat ik al zo lang niet meer gezien heb. Ik was zo goed bezig, en dan heb ik nu alles verpest door het met mijn nagels weer open te halen. En het ergste is, het voelt fijn. De pijn voelt fijn. Ik verdien dit. 

Met een harde klap slaat de voordeur in het slot. Mijn ogen vergroten zich en snel steek ik mijn polsen onder het koude water om het bloeden te stoppen. 

"Madison? Waar ben je?" Jake zijn vragende stem klinkt voor het appartement heen en snel verlaat ik de badkamer. Natuurlijk niet voordat ik de mouwen van mijn trui over mijn handen getrokken heb. 

"Hierzo." Mijn stem klinkt zachter en kwetsbaarder dan ik gehoopt had. Jake komt de hoek om gelopen en pakt meteen mijn armen beet. Zwak glimlach ik naar hem en laat ik mij weer naar de bank toe begeleiden. 

"Ik had toch gezegd dat je op de bank moest blijven liggen. Wat nou als je in elkaar gezakt was en ik was er niet om je te helpen?" Jake duwt mij op de bank en legt meteen de deken over mij heen. 

"Ik moest plassen en ik dacht dat je nog niet thuis zou komen." Zeg ik terwijl ik hem aankijk. Jake laat zich naast mij op de bank liggen en glimlachend koud ik de deken een beetje omhoog. Gelukkig snapt Jake het meteen en kruipt hij onder de deken er bij. Zijn armen wikkelen zich om mijn middel en zuchtend sluit ik mijn ogen. Genietend van zijn warme lichaam val ik niet veel later weer in slaap.

Save MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu